-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Grillede kammuslinger med ærtesalat
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Grilltid: 6-10 min.
- Ingredienser:
- 250-300 g rensede kammuslinger (evt. optøede fra frost)
- 2 spsk. olivenolie
- 1 grønt salathoved (f.eks. ærtesalat)
- 200 g fine grønne bælgede ærter (evt. fra frost)
- 250 g cherrytomater
- 1 bakke ærteskud
- 1 spsk. olie
- 1 citron (4 skiver og saft af resten)
- salt og friskkværnet peber
- Tilbehør:
- evt. brød
- Tænd grillen. Læg 4-6 træspid i blød i koldt vand. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i olie, og sæt dem på spyddene. Pensl grillristen med olie. Læg spyddene på grillen, og grill i ca. 3 min. på hver side.
- Ærtesalat:
- Bland blade af grøn salat med ærter, små stykker tomat, ærteskud, olie, citronsaft, salt og peber.
- Servér grillspyddene med ærtesalat, skiver af citron og evt. brød.