Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Grillede kammuslinger med ærtesalat
Foto: Line Falck

Grillede kammuslinger med ærtesalat - opskrift fra Hjemmet

Grillede kammuslinger med ærtesalat

(4 personer)
Print

Arbejdstid: 20 min.
Grilltid: 6-10 min.
Ingredienser:
250-300 g rensede kammuslinger (evt. optøede fra frost)
2 spsk. olivenolie
1 grønt salathoved (f.eks. ærtesalat)
200 g fine grønne bælgede ærter (evt. fra frost)
250 g cherrytomater
1 bakke ærteskud
1 spsk. olie
1 citron (4 skiver og saft af resten)
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
evt. brød

  1. Tænd grillen. Læg 4-6 træspid i blød i koldt vand. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i olie, og sæt dem på spyddene. Pensl grillristen med olie. Læg spyddene på grillen, og grill i ca. 3 min. på hver side.
  2. Ærtesalat:
    Bland blade af grøn salat med ærter, små stykker tomat, ærteskud, olie, citronsaft, salt og peber.
  3. Servér grillspyddene med ærtesalat, skiver af citron og evt. brød.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kammuslinger og Forret