Grillede kammuslinger med ærtesalat

Foto: Line Falck

Grillede kammuslinger med ærtesalat - opskrift fra Hjemmet

Grillede kammuslinger med ærtesalat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4 personer)
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Grilltid: 6-10 min.
Ingredienser:
250-300 g rensede kammuslinger (evt. optøede fra frost)
2 spsk. olivenolie
1 grønt salathoved (f.eks. ærtesalat)
200 g fine grønne bælgede ærter (evt. fra frost)
250 g cherrytomater
1 bakke ærteskud
1 spsk. olie
1 citron (4 skiver og saft af resten)
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
evt. brød

  1. Tænd grillen. Læg 4-6 træspid i blød i koldt vand. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i olie, og sæt dem på spyddene. Pensl grillristen med olie. Læg spyddene på grillen, og grill i ca. 3 min. på hver side.
  2. Ærtesalat:
    Bland blade af grøn salat med ærter, små stykker tomat, ærteskud, olie, citronsaft, salt og peber.
  3. Servér grillspyddene med ærtesalat, skiver af citron og evt. brød.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kammuslinger og Forret