Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på mysli med ingefær og kokos
Foto: Line Thit Klein Mysli med ingefær og kokos

Opskrift på mysli med ingefær og kokos

Gylden mysli med ingefær og kokos

plate 4
printer Print

100 mandler
75 g grovvalsede havregryn
75 g speltflager
50 g kokosflager
3 spsk ahornsirup eller flydende honning
40 g tørret ananas
100 g tørrede abrikoser
50 g bananchips
75 g syltet eller kandiseret ingefær
150 g fintvalsede havregryn

Sådan laver du mysli

1. Varm ovnen op til 200 gr. Hak mandlerne groft og bland med havregryn, speltflager og kokos. Kom det hele i en bradepande med bagepapir i og dryp ahornsirup eller honning over. Vend det godt sammen, og rist i ovnen i 10-15 minutter, til det er blevet gyldent. Tag blandingen ud af ovnen, og lad det køle helt af.

2. Hak imens den tørrede ananas og abrikoser groft. Kom bananchips i en pose, og knus dem groft med bagsiden af en grydeske. Hak ingefæren fint. Vend det hele sammen med de fintvalsede havregryn.

3. Vend til sidst de ristede ingredienser sammen med havregryn og frugt. Opbevar müeslien i en lufttæt beholder.

Tip:
Ingredienser som tørret frugt, speltflager og syltet ingefær kan købes i helsekostbutikker.

 

 
Se, hvad vi ellers skriver om: Musli, Dansk mad, Ingefær, Morgenmad og Tilbehør