Hjemmelavet whiskysauce
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet whiskysauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker og hjemmelavet whiskysauce. Perfekt til en god bøf, oksesteg og koteletter.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
03. apr. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 løg
1 lille fed hvidløg
1 tsk. friskhakket timian
25 g smør
2 spsk. hvedemel
2 dl oksefond eller brug en god bouillon
½ dl whisky
200 g cremefraiche 38 %
salt og peber

Sådan gør du

  1. Hak løget. Hak hvidløgsfeddet meget fint. Svits løg og hvidløg i smør, til det er letgyldent.
  2. Tilsæt timian og hvedemelet. Tilsæt kogende fond lidt ad gangen under piskning.
  3. Kog saucen op, og lad den simre ca. 5 min. under omrøring.
  4. Pisk whisky og cremefraiche i. Varm kort igennem.
  5. Smag til med salt og peber.

Anbefalet til dig