-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hjemmelavet whiskysauce
En lækker og hjemmelavet whiskysauce. Perfekt til en god bøf, oksesteg og koteletter.
4 personer
Ingredienser
- 1 løg
- 1 lille fed hvidløg
- 1 tsk. friskhakket timian
- 25 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- 2 dl oksefond eller brug en god bouillon
- ½ dl whisky
- 200 g cremefraiche 38 %
- salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget. Hak hvidløgsfeddet meget fint. Svits løg og hvidløg i smør, til det er letgyldent.
- Tilsæt timian og hvedemelet. Tilsæt kogende fond lidt ad gangen under piskning.
- Kog saucen op, og lad den simre ca. 5 min. under omrøring.
- Pisk whisky og cremefraiche i. Varm kort igennem.
- Smag til med salt og peber.