Hjemmelavet whiskysauce

Foto: Tia Borgsmidt Find opskriften på den nemme whiskysauce her.

Hjemmelavet whiskysauce

En lækker og hjemmelavet whiskysauce. Perfekt til en god bøf, oksesteg og koteletter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

1 løg
1 lille fed hvidløg
1 tsk. friskhakket timian
25 g smør
2 spsk. hvedemel
2 dl oksefond eller brug en god bouillon
½ dl whisky
200 g cremefraiche 38 %
salt og peber

Sådan gør du

  1. Hak løget. Hak hvidløgsfeddet meget fint. Svits løg og hvidløg i smør, til det er letgyldent.
  2. Tilsæt timian og hvedemelet. Tilsæt kogende fond lidt ad gangen under piskning.
  3. Kog saucen op, og lad den simre ca. 5 min. under omrøring.
  4. Pisk whisky og cremefraiche i. Varm kort igennem.
  5. Smag til med salt og peber.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sovs og Tilbehør