
Hollandaise-gratineret laks med spinat
Fisk er meget nemt at tilberede, og denne ret kan man lave på dage, hvor det skal gå ekstra hurtigt.
Ingredienser
4 laksefileter uden skind, ca. 800 g
600 g frisk spinat
2 spsk. madolie
Salt og friskkværnet peber
Sauce
1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand
90 g smør
Sådan laver du hollandaise-gratineret laks med spinat
1. Forvarm ovnen på 225 grader.
2. Varm 2 spsk. madolie på en pande og steg spinaten til det falder sammen.
LÆS OGSÅ: Laksefilet med dild-hollandaise
3. Læg nu spinaten i et ovnfast fad og placér laksen ovenpå. Drys lidt salt og friskkværnet peber på laksen.
4. Tilbered saucen ved at bland 2,5 dl vand og brevet med Knorr Hollandaise Sauce i en gryde. Rør rundt og lad den småkoge i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen.
LÆS OGSÅ: Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
5. Hæld derefter saucen over laksen og spinaten. Gratinér i ovnen i 10-15 minutter til laksen er gennemstegt.
6. Servér Knorr hollandaise-gratineret laks med spinat.