Hollandaise-gratineret laks med spinat
Foto: Knorr Hollandaise-gratineret laks med spinat.

Hollandaise-gratineret laks med spinat

Fisk er meget nemt at tilberede, og denne ret kan man lave på dage, hvor det skal gå ekstra hurtigt.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 personer

4 laksefileter uden skind, ca. 800 g
600 g frisk spinat
2 spsk. madolie
Salt og friskkværnet peber

Sauce
1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand
90 g smør

Sådan laver du hollandaise-gratineret laks med spinat

1. Forvarm ovnen på 225 grader.

2. Varm 2 spsk. madolie på en pande og steg spinaten til det falder sammen.

LÆS OGSÅ: Laksefilet med dild-hollandaise

3. Læg nu spinaten i et ovnfast fad og placér laksen ovenpå. Drys lidt salt og friskkværnet peber på laksen.

4. Tilbered saucen ved at bland 2,5 dl vand og brevet med Knorr Hollandaise Sauce i en gryde. Rør rundt og lad den småkoge i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen.

LÆS OGSÅ: Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce

5. Hæld derefter saucen over laksen og spinaten. Gratinér i ovnen i 10-15 minutter til laksen er gennemstegt.

6. Servér Knorr hollandaise-gratineret laks med spinat.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr