-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Ingefærsmåkager
Smager dejligt til en kop te.
Ca. 28 små fine stjerner
Ingredienser
- Tid: 35 min.
- Bagetid: 8-10 min.
- 125 g smør (blødt)
- 90 g farin
- 230 g gylden sirup
- 375 g mel
- 1 tsk. natron
- 3 tsk. stødt ingefær
- Pisk smør og farin i en skål med en elpisker i ca. 5 min., til cremen er ensartet. Pisk sirup, mel, natron og ingefær i, og pisk videre i et par min.
- Del dejen i 2 kugler, og dæk dem med plastikfolie. Sæt dem på køl i en ½ time.
- Rul de 2 deje ud på et stykke bagepapir i 5 mm’s tykkelse. Sæt dem på køl i yderligere en ½ time.
- Stik dejen ud med en stjerneudstikker (5 cm i diameter).
- Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 160 grader i 8-10 min. Afkøl helt på en bagerist.