John Prices æggekage
SPONSORERET indhold

John Prices æggekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Æggekage er hurtigt og nemt at lave, og man kan sagtens nå det, selv på en fortravlet dag. Denne æggekage smager af forår, selv midt i vintermørket. „Nogle tilsætter æggemassen lidt mel rørt op med mælk. Det er nu ikke nogen særlig god idé, da mælken udskiller vand, og melet tynger“

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
17. nov. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: Ca. 15 min
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
8 æg (str. mellem)
½ tsk salt
1 knsp cayennepeber
ca. 50 g smør
200 g pillede rejer (i lage)
1 lille glas asparges
purløg eller persille (hakket)

  1. Pisk æggene godt sammen, Price foreslår, at man slår luft ind i æggemassen i 10-15 min. Pisk salt og cayennepeber i.
  2. Smelt smørret på en pande og lad det brune let. Hæld æggemassen på panden og lad æggemassen stivne ved jævn varme.
  3. Kom fyldet på, lige inden æggemassen er helt stivnet. Drys med hakkede krydderurter før servering.

Anbefalet til dig