-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kalvekød i grønt med karrysovs
En lækker opskrift på kalvekød med karrysovs.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: 1 time
- ca. 600 g kalvekød (bov, klump)
- 1 løg (delt)
- 2 tsk salt pr. liter vand
- 3-4 timianstilke
- 2 porrer (delte)
- 3-4 gulerødder (delte)
- et par skiver knoldselleri
- Sovs:
- 3 spsk smør
- 1 spsk karry (mere, hvis man synes)
- 3 spsk mel
- ½ liter suppe
- salt og peber
- Kom kødet i en gryde og hæld vand på, så det dækker.
- Bring i kog, skum og tilsæt løg, salt og timian.
- Kog i knap 1 time.
- Kom grønsagerne i og kog dem møre, så skulle kødet også være mørt.
- Tag grønsagerne op og hold dem varme.
- Si suppen.
- Smelt smørret i en gryde og svits karry i.
- Rør melet i og spæd med kogende suppe.
- Smag til med salt og peber.
- Anret det skivede kød i et halvdybt, varmt fad. Kom grønsager over og hæld karrysovsen på.