Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 1 time
ca. 600 g kalvekød (bov, klump)
1 løg (delt)
2 tsk salt pr. liter vand
3-4 timianstilke
2 porrer (delte)
3-4 gulerødder (delte)
et par skiver knoldselleri
Sovs:
3 spsk smør
1 spsk karry (mere, hvis man synes)
3 spsk mel
½ liter suppe
salt og peber
- Kom kødet i en gryde og hæld vand på, så det dækker.
- Bring i kog, skum og tilsæt løg, salt og timian.
- Kog i knap 1 time.
- Kom grønsagerne i og kog dem møre, så skulle kødet også være mørt.
- Tag grønsagerne op og hold dem varme.
- Si suppen.
- Smelt smørret i en gryde og svits karry i.
- Rør melet i og spæd med kogende suppe.
- Smag til med salt og peber.
- Anret det skivede kød i et halvdybt, varmt fad. Kom grønsager over og hæld karrysovsen på.