Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Klassiske pebernødder
Foto: Mikkel Adsbøl Klassiske pebernødder.

Opskrift på klassiske pebernødder

Klassiske pebernødder

Nem pebernøddedej, der kan formes direkte fra køleskabet.

Ca. 100 stk. pebernødder
Print

Klassiske pebernødder

150 g mel
50 g smør
90 g sukker
½ tsk. kardemomme
¼ tsk. hjortetakssalt
½ tsk. nelliker
et lille nip muskat
1 æg

Sådan laver du klassiske pebernødder

1. Smør og mel smuldres, blandes med sukker, hjortetakssalt og krydderier og æltes sammen med æg.

2. Dejen trilles til tynde stænger, der lægges side ved side på et meldrysset bord. Lidt mel sigtes over, og dejen skæres i små stykker, der lægges på pladen.


3. Pebernødderne bages ved 175 gr. i ca. 10 min.

 

SE OGSÅ: Glutenfri pebernødder

SE OGSÅ: Louise Bruuns sunde pebernødder

Frys ned

Mange deje kan formes og løsfryses, så du bager småkagerne efterhånden, som du har brug for dem.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pebernødder, Kage og Dessert