
SPONSORERET indhold
Nemme pebernødder
Nem pebernøddedej, der kan formes direkte fra køleskabet.
Ca. 100 stk. pebernødder
Ingredienser
Klassiske pebernødder
150 g mel
50 g smør
90 g sukker
½ tsk. kardemomme
¼ tsk. hjortetakssalt
½ tsk. nelliker
et lille nip muskat
1 æg
Sådan laver du klassiske pebernødder
1. Smør og mel smuldres, blandes med sukker, hjortetakssalt og krydderier og æltes sammen med æg.
2. Dejen trilles til tynde stænger, der lægges side ved side på et meldrysset bord. Lidt mel sigtes over, og dejen skæres i små stykker, der lægges på pladen.
3. Pebernødderne bages ved 175 gr. i ca. 10 min.
SE OGSÅ: Glutenfri pebernødder
SE OGSÅ: Louise Bruuns sunde pebernødder
Frys ned
Mange deje kan formes og løsfryses, så du bager småkagerne efterhånden, som du har brug for dem.