Glutenfri pebernødder
SPONSORERET indhold

Glutenfri pebernødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Byd julen velkommen med en skål glutenfri pebernødder. Se her, hvordan du bager den klassiske julesmåkage i en glutenfri version:

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
29. nov. 2018 | Mad | Hjemmet
Ca. 160 stk. pebernødder

Ingredienser

Glutenfri pebernødder

125 g smør
75 g sukker
50 g farin
1 æg
250 g glutenfri mel, se tip
1/2 tsk hjortetaksalt (eller 1 tsk glutenfri bagepulver)
1/2 tsk st. ingefær
1/2 tsk st. kanel
1/2 tsk st. nelliker
1/2 tsk st. peber

Sådan laver du glutenfri pebernødder

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rør smør, sukker og farin godt sammen og rør ægget i.
  2. Bland de tørre ingredienser og vend dem i æggemassen.
  3. Saml dejen og del den i 8 portioner. Tril dem til pølser og skær hver pølse i ca. 20 stykker.

    PRØV OGSÅ: Glutenfri vaniljekranse

  4. Tril dem til kugler og læg dem på bageplader med bagepapir.
  5. Bag dem 10-15 min. og sæt dem til afkøling på en rist.
  6. Opbevar i kagedåser.

 

SE OGSÅ: Glutenfri græskartærte med krydret oksekød

SE OGSÅ: Chokoladekage uden mel

SE OGSÅ: Altmulig-crumble uden mel