Krydret olie
SPONSORERET indhold

Krydret olie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig gave til dem, der holder af at lave god mad. Olierne er gode både til stegning, marinader og dressing.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. dec. 2013 | Mad | Hjemmet

Ingredienser

Chiliolie:
1 økologisk citron
3 fed hvidløg
3 friske røde chilier
¾ liter jomfruolivenolie
3 små flasker med prop/patentlukning

Rosmarinolie:
Brug opskriften til chiliolie, men erstat chilierne med 3 store kviste frisk rosmarin.

  1. Vask citronen og skær skrællen af i tynde strimler uden at få den hvide hinde med.
  2. Stop dem ned i rengjorte flasker sammen med pillede hvidløgsfed og vaskede chilier.
  3. Hæld olien over og luk flaskerne til.