Opskrift på lam med tomat, kikærter og koriander
SPONSORERET indhold

Lam med tomat, kikærter og koriander

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
03. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

350 g lammebov, skåret i gode, store tern
1 spsk reven ingefær
2 fed knust hvidløg
salt, peber
2 tsk olivenolie
2 løg i både
1 dåse økologiske tomater
ca. 1-2 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
1 dåse velafdryppede økologiske kikærter
1 bdt. koriander
4 fuldkorns nan.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    710 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    46 %

Sådan gør du

Vend kødet med ingefær, hvidløg, salt og peber.
Varm olien i en gryde og brun kødet sammen med løgene. Hæld tomater samt lidt bouillon ved og lad det hele snurre ca. 20 minutter – check om kødet er mørt.
Bland kikærterne i, spæd evt. til med yderligere bouillon, varm retten igennem og smag til med salt og peber og server i dybe tallerkener med frisk koriander og nan.