
SPONSORERET indhold
Lam med tomat, kikærter og koriander
4 |
Total: 30 min
Ingredienser
350 g lammebov, skåret i gode, store tern
1 spsk reven ingefær
2 fed knust hvidløg
salt, peber
2 tsk olivenolie
2 løg i både
1 dåse økologiske tomater
ca. 1-2 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
1 dåse velafdryppede økologiske kikærter
1 bdt. koriander
4 fuldkorns nan.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:710 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:24 %
-
Kulhydrat:46 %
Sådan gør du
Vend kødet med ingefær, hvidløg, salt og peber.
Varm olien i en gryde og brun kødet sammen med løgene. Hæld tomater samt lidt bouillon ved og lad det hele snurre ca. 20 minutter – check om kødet er mørt.
Bland kikærterne i, spæd evt. til med yderligere bouillon, varm retten igennem og smag til med salt og peber og server i dybe tallerkener med frisk koriander og nan.
Tip
Er du ikke vild med lam, så brug kylling eller magert svinekød i stedet.