Opskrift på lammefrikadeller med æble og feta
SPONSORERET indhold

Forny "dellerne" med lam, æble og feta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mens du venter på sommerferien, så pift frikadellerne op ved at lave dem med lam. Tilsæt desuden æbler for at få safttighed og sødme.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
16. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

Ris
1 mellemstort finthakket løg
1 stort fed hvidløg, fintrevet
400 g hakket lammekød
1 revet æble
100 g fetaost, smuldret
1 bundt bredbladet persille, finthakket + lidt ekstra til drys
ca. 1 tsk salt
friskkværnet peber

Salat:
1 rødløg
3 mellemstore tomater

Sådan laver du lammedeller

  1. Planlægningen af sommerferien nærmer sig, og mens du overvejer, om turen i år skal gå til en eksotiske destination, kan du invitere feriestemningen ind i køkkenet med dagens opskrift på "lammedeller" med æble og feta.
  2. Kog risene efter anvisninger på posen. Bland løg, hvidløg, lammekød, æble, feta, hakket persille og salt og peber sammen med hænderne indtil farsen er godt blandet sammen.
  3. Form farsen til aflange pølser, som steges i olie til de er gyldne og gennemstegte på alle sider. Alternativt kan de steges på et stykke bagepapir i ovnen ca. 18-20 min ved 200 grader.
  4. Hak rødløg og tomater, og drys med persille.
  5. Servér med ekstra ris eller fladbrød.


Se også opskrift på Libanesiske madbrød.