Luksus kokosmakroner med chokoladefyld
SPONSORERET indhold

Luksus kokosmakroner med chokoladefyld

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De store kokosmakroner gemmer på et hjerte af chokolade, og kokosdejen er rørt med både kokosmel og mandelmel.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
15. mar. 2021 | Opskrift | Hjemmet
ca. 12 styk | Total: 20 min

Ingredienser

Chokoladefyld:
100 g mørk chokolade
15 g smør
1 spsk. piskefløde

Kokosdej:
1½ dl æggehvider (4-5 stk.)
225 g kokosmel
175 g flormelis
115 g mandelmel

Sådan gør du

Chokoladefyld:

  1. Hak chokoladen groft, og smelt den sammen med smør og fløde i en skål over et varmt (ikke kogende) vandbad.
  2. Fordél chokoladen 12 huller i en chokoladeform eller isterningeform, og sæt den i fryseren i 1 time. 

Kokosdej:

  1. Pisk æggehvider, kokosmel, flormelis og mandelmel godt sammen.
  2. Tag chokoladestykkerne ud af formen.
  3. Form kokosdejen til 12 kugler, og pak et stykke chokolade ind i hver. Form kuglerne til toppe, og sæt kagerne på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag kokosmakronerne ved 175 grader i 18-20 min., og servér dem lune eller afkølede til stuetemperatur.

Anbefalet til dig