SPONSORERET indhold
Nemme mini-kyllingefrikadeller med sesamfrø
Disse lækre kyllingefrikadeller har et asiatisk twist og er vendt i sesam. De er nemme at lave og er med garanti et hit i en travl hverdag.
4 personer
Ingredienser
400-500 g hakket kylling
1 tsk. salt
3 spsk. sojasauce
1 ds. vandkastanjer
2 spsk. hvedemel
2 spsk. vand
2 spsk. revet løg
2 tsk. karry
1 spsk. fintrevet frisk ingefær
1 æg peber
Desuden:
1 dl sesamfrø
2 spsk. olie til stegning
Pynt:
limebåde, frisk koriander
Tilbehør:
sojasauce, sød chilisauce og kogte ægnudler og broccolibuketter
Sådan gør du:
- Rør kyllingekødet med salt og sojasauce.
- Afdryp vandkastanjerne, og hak dem mellemfint f.eks. i en foodprocessor eller brug en kniv. Rør dem i kødet.
- Rør de øvrige ingredienser til farsen i. Rør farsen godt sammen.
- Dyb en barneske eller stor teske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en lille frikadelle i hånden. Vend den i sesamfrø.
- Varm olien op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 12 min. i alt. Vend dem flere gange undervejs.
- Tjek, at frikadellerne er gennemstegt. Pynt med limebåde og koriander.