Nem dessert: bagte rabarber med råcreme
SPONSORERET indhold

Nem dessert: bagte rabarber med råcreme

MUMS - det er rabarbertid! Brug forårets fine og syrligestængler til en skøn dessert serveret med sød råcreme.

Foto: Henrik Freek Christensen
12. maj. 2011 | Opskrift | BoligLiv

BAGTE RABARBER MED RÅCREME
Tid: ca. 25 minutter plus bagetid.

(4 pers.)
Bagte rabarber:
500 g rensede rabarber
150 g lyst rørsukker

Råcreme:
1 vaniljestang
1 bæger pasteuriserede æggeblommer, 2 stk.
1 spsk. flormelis
2 dl cremefraiche, 18 %

1.
Skær rabarberne i små stykker á ca. 1 cm. Vend rabarber med sukker, og fordel dem i et ovnfast fad med bagepapir.
2.
Bag rabarberne i forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 minutter. Afkøl dem.
3.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen til en luftig masse. Vend forsigtig cremefraiche heri.
4.
Fordel rabarberne med saft i fire glas og server med råcreme.