Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnede
(6 personer)
125 g smør
120 g mel
75 g sukker
75 g nøddekerner (finthakkede)
Fyld:
3 dl piskefløde
1 spsk sukker
1-2 spsk rom eller cognac (kan udelades)
Drys:
Flormelis og revet appelsinskal (usprøjtet)
- Findel fedtstoffet i melet og kom sukker og nøddekerner i. Saml dejen.
- Del dejen i to eller tre portioner, alt efter hvor store bundene skal være i diameter. Tryk hver portion ud på bagepapir lagt på bagepladen til runde dejplader. Bag dem ved 200 grader i ca. 5 min. Lad dem svale helt, før de tages af pladen.
- Pisk fløden til skum og pisk sukker i. Vend evt. rom eller cognac i. Læg bundene sammen hermed.
- Drys med sigtet flormelis og kom fintrevet appelsinskal på.