Nudler med grøn karry og oksekød
SPONSORERET indhold

Nudler med grøn karry og oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og eksotisk hverdagsmad.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
15. feb. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Koge-/stegetid: ca. 20 min.
300 g nudler (gerne brede)
2 løg
1 spsk. olie
400 g hakket oksekød (maks. 10%)
2 fed hvidløg
1 tsk. sambal oelek
1 spsk. grøn karrypasta
2 spsk. fiskesovs
2 spsk. sojasovs
1 dl hønsebouillon
2 spsk. sukker
2 spsk. lime- eller citronsaft
Drys: 3-4 spsk. cashewnødder
Pynt: rød chili/peberfrugt og evt. koriander
Tilbehør: grønne bønner (eller broccolibuketter)

  1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Afdryp dem i en sigte.
  2. Hak løgene.
  3. Varm olien op i en wok eller dyb stegepande. Svits kød, løg og finthakket hvidløg, til det skifter farve. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad det småkoge i ca. 10 min. under låg.
  4. Fordél kødet over nudlerne. Pynt med cashewnødder, hakket chili og evt. koriander. Servér med kogte bønner.