Østers au naturel
SPONSORERET indhold

Østers au naturel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nytårsklassisker i den ekstravagante ende af skalaen..

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
21. dec. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4-6

Ingredienser

1 skalotteløg, finthakket
vineddike
dild, finthakket
østers, antal efter smag og behag
knust is eller groft salt
citron.

Sådan gør du:

Åbn østersene ved at lirke østerskniven ind ved spidsen af østersen. Når skallen løsner sig drejer du østerskniven ned langs begge sider og åbner østersen. Tjek den for evt. østers-skaller og løsen østersen fra skallen.

Servér østersene på et fad med knust is i bunden eller groft salt, så dine østers ikke vælter og saften løber ud. Spis østers med lidt citronsaft eller marinerede skalotteløg. 

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter