Pita med shawarma
Foto: Mikkel Adsbøl

Pita med shawarma - opskrift fra Hendes Verden

Pita med shawarma

Dette pita med shawarma er krydret og nemt at lave.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 pitabrød

Pita med shawarma
300 g mørt oksekød, f.eks. 2-3 engelske bøffer skåret i meget tynde skiver
2 spsk. olie til stegning
2 tsk. garam masala, krydderiblanding
1 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
salt, peber
4 pitabrød
grøn salat
agurkeskiver
tomatskiver
salat
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. tahin, sesamfrøpasta
salt, peber
salat
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. tahin, sesamfrøpasta
salt, peber

  1. Varm olien op på en pande. Steg kødet i olie, til det har dannet skorpe. Drys garam masala over, og vend hvidløg og citronsaft i. Krydr med salt og peber. Steg kort igennem. Tag kødet fra varmen.
  2. Varm pitabrødene efter anvisning på emballagen. Fyld dem med snittet salat, agurke- og tomatskiver samt kød og dressing rørt af yoghurt og tahin smagt til med salt og peber. 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Arabisk mad og Pitabrød