
SPONSORERET indhold
Pita med shawarma
Dette pita med shawarma er krydret og nemt at lave.
4 pitabrød
Ingredienser
Pita med shawarma
300 g mørt oksekød, f.eks. 2-3 engelske bøffer skåret i meget tynde skiver
2 spsk. olie til stegning
2 tsk. garam masala, krydderiblanding
1 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
salt, peber
4 pitabrød
grøn salat
agurkeskiver
tomatskiver
salat
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. tahin, sesamfrøpasta
salt, peber
salat
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. tahin, sesamfrøpasta
salt, peber
- Varm olien op på en pande. Steg kødet i olie, til det har dannet skorpe. Drys garam masala over, og vend hvidløg og citronsaft i. Krydr med salt og peber. Steg kort igennem. Tag kødet fra varmen.
- Varm pitabrødene efter anvisning på emballagen. Fyld dem med snittet salat, agurke- og tomatskiver samt kød og dressing rørt af yoghurt og tahin smagt til med salt og peber.