Pølsehorn med rødkålscoleslaw
SPONSORERET indhold

Pølsehorn med rødkålscoleslaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pølsehornene er nemme at have med i madpakken - både din og ungernes!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
09. jan. 2013 | Mad | ALT for damerne
16 stk. pølsehorn

Ingredienser


3,5 dl lunken vand
10 g gær
1 tsk salt
20 g skummetmælkspulver
2 spsk olie
60 g havreklid
50 g fibersund
220-250 g hvid hvedemel
2 spsk sesamfrø
16 pølser, f.eks. Løgismose


Salat til 2 personer
100 g spidskål
100 g rødkål
100 g kvark
2 spsk mayonnaise
2 spsk rapsolie med citron
1 tsk karry
½ tsk stødt muskat
2 spsk nigealla frø
revet citronskal (øko) og 1 spsk citronsaft
evt. 3-5 drb flydende sødemiddel

Sådan laver du pølsehorn med rødkåls-coleslaw

1. Tag en stor skål, da dejen hæver meget.

 

2. Rør gæret ud i det lunkne vand.

 

3. Tilsæt de øvrige ingredienser. Rør grundigt i dejen til melet er rørt godt ud. Stil dejen til hævning ca. 6 timer.

 

4. Del pølserne, så du får 16 stykker. Tag en portion dej med to spiseskeer, og gør dem våde med vand. Tryk dejen ud over pølsestykket. Lav i alt 16 pølsehorn.

5. Bag pølsehornene i ovnen i 25-30 min ved 200 grader.

 

6. Snit kålen i tynde strimler. Vend det i kvark, mayonnaise, karry, olie, stødt muskat, salt og peber. Rist nigellafrøene på en tør mande med mandler. Lad det køle af. Vend nigeallafrøene i salaten og hak mandlerne og drys dem over.

 

200 kcal pr pølsehorn

230 kcal pr portion med salat

Prøv også lammecurry med kikærter