Pølsehorn med rødkålscoleslaw
Foto: Maria Nørregaard Pølsehorn med rødkålscoleslaw

Pølsehorn med rødkålscoleslaw

Pølsehorn med rødkålscoleslaw

Pølsehornene er nemme at have med i madpakken - både din og ungernes!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 16 stk. pølsehorn


3,5 dl lunken vand
10 g gær
1 tsk salt
20 g skummetmælkspulver
2 spsk olie
60 g havreklid
50 g fibersund
220-250 g hvid hvedemel
2 spsk sesamfrø
16 pølser, f.eks. Løgismose


Salat til 2 personer
100 g spidskål
100 g rødkål
100 g kvark
2 spsk mayonnaise
2 spsk rapsolie med citron
1 tsk karry
½ tsk stødt muskat
2 spsk nigealla frø
revet citronskal (øko) og 1 spsk citronsaft
evt. 3-5 drb flydende sødemiddel

Sådan laver du pølsehorn med rødkåls-coleslaw

1. Tag en stor skål, da dejen hæver meget.

 

2. Rør gæret ud i det lunkne vand.

 

3. Tilsæt de øvrige ingredienser. Rør grundigt i dejen til melet er rørt godt ud. Stil dejen til hævning ca. 6 timer.

 

4. Del pølserne, så du får 16 stykker. Tag en portion dej med to spiseskeer, og gør dem våde med vand. Tryk dejen ud over pølsestykket. Lav i alt 16 pølsehorn.

5. Bag pølsehornene i ovnen i 25-30 min ved 200 grader.

 

6. Snit kålen i tynde strimler. Vend det i kvark, mayonnaise, karry, olie, stødt muskat, salt og peber. Rist nigellafrøene på en tør mande med mandler. Lad det køle af. Vend nigeallafrøene i salaten og hak mandlerne og drys dem over.

 

200 kcal pr pølsehorn

230 kcal pr portion med salat

Prøv også lammecurry med kikærter

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip:

Pølsehornene kan fryses!
Se, hvad vi ellers skriver om: Pølsehorn, Snacks og Bageopskrifter