
Proteinkage med hindbær
En lækker, frisk og svampet proteinkage med en dejlig, sød smag af banan og abrikos, perfekt lige efter træning.
Ingredienser
3 bananer
100 g tørrede abrikoser
200 g kvark
200 g hindbær, frisk eller frost
5 æg
75 g proteinpulver med jordbærsmag, f.eks. fra Frk. Skrump eller Sun Warrior
200 g mandelmel
1 tsk flydende sødemiddel
1 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
1 knsp kardemomme, stødt
1 øko-citron, skallen og saften heraf
sådan gør du
1/ Mos bananerne, og hak abrikoserne fint.
2/ Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
3/ Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir eller i muffinforme. Bag kagen ved 180 grader varmluft i 30-45 min.
[240 kcal og 16 g protein pr. portion]
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Røde muffins med hvid flødeostecreme
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter