Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Proteinkage
Foto: Maria Nørregaard Proteinkage med hindbær

Proteinkage

Proteinkage med hindbær

En lækker, frisk og svampet proteinkage med en dejlig, sød smag af banan og abrikos, perfekt lige efter træning.

12 portioner
Print

3 bananer
100 g tørrede abrikoser
200 g kvark
200 g hindbær, frisk eller frost
5 æg
75 g proteinpulver med jordbærsmag, f.eks. fra Frk. Skrump eller Sun Warrior
200 g mandelmel
1 tsk flydende sødemiddel
1 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
1 knsp kardemomme, stødt
1 øko-citron, skallen og saften heraf

sådan gør du

1/ Mos bananerne, og hak abrikoserne fint.

2/ Rør alle ingredienserne sammen i en skål.

3/ Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir eller i muffinforme. Bag kagen ved 180 grader varmluft i 30-45 min.

[240 kcal og 16 g protein pr. portion]

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Røde muffins med hvid flødeostecreme

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter