Proteinkage
SPONSORERET indhold

Proteinkage med hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker, frisk og svampet proteinkage med en dejlig, sød smag af banan og abrikos, perfekt lige efter træning.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
25. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
12 portioner

Ingredienser

3 bananer
100 g tørrede abrikoser
200 g kvark
200 g hindbær, frisk eller frost
5 æg
75 g proteinpulver med jordbærsmag, f.eks. fra Frk. Skrump eller Sun Warrior
200 g mandelmel
1 tsk flydende sødemiddel
1 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
1 knsp kardemomme, stødt
1 øko-citron, skallen og saften heraf

sådan gør du

1/ Mos bananerne, og hak abrikoserne fint.

2/ Rør alle ingredienserne sammen i en skål.

3/ Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir eller i muffinforme. Bag kagen ved 180 grader varmluft i 30-45 min.

[240 kcal og 16 g protein pr. portion]

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Røde muffins med hvid flødeostecreme

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter