Rabarber
SPONSORERET indhold

Rabarber-jordbærmarmelade

Når man bager rabarberne, får de en fantastisk karamelliseret smag, der passer godt til jordbærrene.

Foto: VKStockimage
31. maj. 2015 | Opskrift | BoligLiv

Rabarber-jordbærmarmelade


Tid: ca. 1 time

(ca. 3 glas)
500 g rabarber
500 g jordbær
ca. 400 g sukker
atamon

1. Tænd ovnen på 200 grader. Rengør rabarber, og skær dem i små skiver. 2. Læg rabarberne i et ovnfast fad, hæld 250 g sukker over, og bag dem i 30 minutter.

3. Nip jordbærrene, og halver dem. Hæld jordbærrene i en gryde, og hæld resten af sukkeret over. Lad dem trække, til sukkeret er smeltet.

4. Tænd for varmen, og lad det simre, til jordbærrene er møre.

5. Hæld de bagte rabarber i jordbærrene, og kog op. Skold glassene, og skyl dem evt. i atamon. Hæld marmeladen på glas.


► SE OGSÅ: Lækker rabarber-cheesecake

► SE OGSÅ: Panna cotta med rabarber

► SE OGSÅ: Spicy rabarberchutney