-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Spicy rabarberchutney
God at have på lager hele sommeren til grillmaden!
SPICY RABARBERCHUTNEY
Tid: ca. 45 minutter
(ca. 3 glas)
500 g rabarber
2 ferskner
2 abrikoser
½ æble
2 rødløg
4 fed hvidløg
1 rød chili
1 grøn chili
1 cm ingefær
½ tsk. korianderfrø
¼ stang kanel
½ tsk. spidskommen
½ tsk. bukkehornsfrø
5 sorte peberkorn
½ dl cidereddike
1 spsk. balsamisk eddike
½ dl brun farin
atamon
1. Rengør rabarber, ferskner, abrikoser og æble. Skær det hele i mindre stykker, og hæld det i en gryde.
2. Pil, og hak rødløg og hvidløg. Skær chili og ingefær i tynde skiver. Hæld det hele i gryden sammen med krydderier, de to slags eddike og farin. Lad det simre, til frugterne er kogt helt ud.
3. Skold glassene, og skyl dem evt. i atamon. Hæld chutneyen på glas.
TIP
Rabarber passer rigtig godt sammen med hyldeblomstsaft, citrusfrugter, kanel og vanilje.
► SE OGSÅ: Sprød snack med rabarber-chili-gele
► SE OGSÅ: Hot rabarber-chili-gele
► SE OGSÅ: 6 lækre opskrifter med rabarber