Rissalat med dild og nødder
SPONSORERET indhold

Rissalat med dild og nødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
12. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
Stege/kogetid:
ca. 30 min.
Trækketid:
10 min.
Ikke fryse-egnet
(2 portioner)
2 dl langkornede ris (kogte)
Dressing:
2 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 bundt dild (finthakket)
Endvidere:
250 g grønne bønner (kogte)
100 g blandede saltede nødder
½ tsk cayennepeber eller paprika

  1. Bland kolde ris med en dressing af olie, citronsaft og dild.
  2. Vend bønner og nødder i og smag salaten til med cayennepeber.
  3. Salaten er god som frokostsalat eller som tilbehør til kylling, kalkun eller fisk.