Røget ørred med bønnesalat og mynteyoghurt
SPONSORERET indhold

Røget ørred med bønnesalat og mynteyoghurt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det tager ikke længere tid end 20 minutter at fremtrylle denne lækre salat. Salaten er lavet med en bund af bønner og er toppen med røget ørred og en skøn dressing.

Af: Vibeke Lehn Foto: Peter Kam
04. aug. 2020 | Mad | Fit living
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

  • 100 g hvide bønner (butterbeans), afdryppede
  • 200 g grønne bønner, kogte
  • 100 g edamamebønner
  • 1 lille rødløg, snittet
  • 200 g røget ørred, i skiver
  • Salt og peber
  • Evt. lime

Mynteyoghurt:

  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk. mynte, hakket

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    339 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    42 %
  • Kulhydrat:
    30 %

Sådan gør du:

  1. Bland de tre slags bønner med rødløg, smag til med salt og peber.
  2. Anret salaten med den røgede ørred på toppen.
  3. Pres eventuelt lidt lime over. Rør og smag yoghurten til med hvidløg, mynte samt salt og peber, og servér den til salaten.

Anbefalet til dig