Røget ørred med bønnesalat og mynteyoghurt
Foto: Peter Kam Nem aftensmad med røget ørred og lækker salat.

Røget ørred med bønnesalat og mynteyoghurt

Det tager ikke længere tid end 20 minutter at fremtrylle denne lækre salat. Salaten er lavet med en bund af bønner og er toppen med røget ørred og en skøn dressing.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 2 personer

  • 100 g hvide bønner (butterbeans), afdryppede
  • 200 g grønne bønner, kogte
  • 100 g edamamebønner
  • 1 lille rødløg, snittet
  • 200 g røget ørred, i skiver
  • Salt og peber
  • Evt. lime

Mynteyoghurt:

  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk. mynte, hakket
Energi pr. person:
339 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
42 %
Kulhydrat:
30 %

Sådan gør du:

  1. Bland de tre slags bønner med rødløg, smag til med salt og peber.
  2. Anret salaten med den røgede ørred på toppen.
  3. Pres eventuelt lidt lime over. Rør og smag yoghurten til med hvidløg, mynte samt salt og peber, og servér den til salaten.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Laks, Bønnesalat og Hovedret