
Foto: Nem aftensmad med røget ørred og lækker salat.
Røget ørred med bønnesalat og mynteyoghurt
Det tager ikke længere tid end 20 minutter at fremtrylle denne lækre salat. Salaten er lavet med en bund af bønner og er toppen med røget ørred og en skøn dressing.
preparation
Total: 20 minutter
plate
2 personer
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
- 100 g hvide bønner (butterbeans), afdryppede
- 200 g grønne bønner, kogte
- 100 g edamamebønner
- 1 lille rødløg, snittet
- 200 g røget ørred, i skiver
- Salt og peber
- Evt. lime
Mynteyoghurt:
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 fed hvidløg, knust
- 1 spsk. mynte, hakket
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 339 Kcal
- Fedt:
- 28 %
- Protein:
- 42 %
- Kulhydrat:
- 30 %
Sådan gør du:
- Bland de tre slags bønner med rødløg, smag til med salt og peber.
- Anret salaten med den røgede ørred på toppen.
- Pres eventuelt lidt lime over. Rør og smag yoghurten til med hvidløg, mynte samt salt og peber, og servér den til salaten.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Laks, Bønnesalat og Hovedret
Læs Også
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: