Salte muffins med bacon og fennikel
SPONSORERET indhold

Salte muffins med bacon og fennikel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bacon i bagværk giver en dejlig røget smag. Prøv bare disse salte muffins med bacon og fennikel, der smager helt fantastisk.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. maj. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
14-16 stk.

Ingredienser

  • 1 fennikel, 150 g renset vægt
  • 1 løg
  • 100 g bacon i små tern
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 store æg
  • 100 g reven mild ost, f.eks. lys dansk cheddar
  • 1 dl mælk
  • 75 g fuldkornshvedemel
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. tørret oregano
  • evt. ½ tsk. stødt chili eller 1 tsk. tabasco
  • 1 tsk. salt
  • peber

Sådan gør du:

  1. Rens fenniklen, og skær den i små tern. Hak løget.
  2. Svits bacontern i olien, til de begynder at blive gyldne. Kom løg og fennikel på panden, og steg dem med 2-3 min. Vend rundt i det hele tiden.
  3. Afkøl blandingen, til den er lunken, og kom den op i en skål. Rør et æg i ad gangen. Rør de øvrige ingredienser i.
  4. Fordel dejen i 14-16 kraftige muffinspapirforme. Bag dem ved 180 gr. ca. 35 min., til de er gyldne og gennembagte. Afkøl dem, eller spis dem lune.

Anbefalet til dig