GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Sprøde kartoffel-croutoner
Foto: Tia Borgsmidt

Sprøde kartoffel-croutoner

De små sprøde kartoffelcroutoner smager skønt i salater eller som tilbehør til aftensmaden.


Sprøde kartoffelcroutoner

Tid: ca. 10 min. plus bagetid
(4 pers.)

800 g kartofler
2 spsk. olivenolie
3 kviste frisk rosmarin
4 kviste frisk timian
salt og peber

1. Skrub kartoflerne, og skær dem i små tern.
2. Vend kartofler med olie og hakkede krydderurter.
3. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad eller på en bageplade med bagepapir.
4. Krydr med salt og peber, og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min., til de er gyldne og møre.

► SE OGSÅ: Kartoffelmad forklædt som salat
► SE OGSÅ:
Kartoffelsalat med grillet blomkål, kylling og estragoncreme
► SE OGSÅ: Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost