Sådan laver du squash og mandelsuppe
SPONSORERET indhold

Squash og mandelsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er supersmart at komme mandler i en suppe. De jævner nemlig suppen på smukkeste vis, og så smager de skønt og er dejligt sunde.

Af: Louisa Lorang Foto: Ander Schønnemann
19. jul. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Let hovedret til 2 personer

1 lille løg, hakket
3 fed hvidløg, hakkede
olivenolie
1 ¾ squash
25 mandler, smuttede
1 liter grøntsagsbouillon
salt og peber

Topping:
¼ squash
lidt citronsaft
groft brød

Sådan laver du squash og mandelsuppe:

Sautér løg og hvidløg i olie i en varm gryde, det skal ikke tage farve.

Riv det meste af squashen groft (gem et lille stykke til pynt). Kom revet squash i gryden, og lad den sautere med kort. Ingen af delene skal tage farve. Hak mandlerne, og tilsæt mandler og kort efter bouillon, og lad suppen simre uden låg i ca. 15 min. Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og peber.

Lav tynde skiver af squashen med et mandolinjern eller en tyndskræller. Vend dem med en smule citronsaft, og anret suppen toppet med squash. Servér straks med groft brød til.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter