Energibar med fibre og protein
SPONSORERET indhold

Supersund energibar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Energibar fuld af fibre, protein og sunde fedtsyrer. Spis den som mellemmåltid, hurtig morgenmad eller i forbindelse med træning.

Af: Søren Lange & Mette Bender Foto: Line Falck
15. aug. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
12 stk. energibar | Total: 45 min

Ingredienser

200 g dadler
1-2 citroner
50 g agavesirup eller honning
150 g tørret tranebær
100 g solsikkekerner
100 g hasselnødder
3 jordskokker
75 g chiafrø

Sådan laver du energibarer

1. Skræl jordskokkerne, og skær dem i mindre stykker. Pres citronen, og hæld saften over jordskokkerne.

2. Tilsæt sirup eller honning, og blend grundigt. Fortsæt, til massen har en blød og jævn konsistens. Tilsæt resten af ingredienserne, og blend lidt videre. Tilsæt lidt vand, hvis dadlerne er meget tørre.

3. Lad massen hvile i 15 minutter. For en form på 20 x 20 cm med bagepapir, og fordel massen på papiret i et lag på 2 cm.

4. Bag i 25-30 minutter ved 175 grader. Skær massen ud i 12 stk., mens massen er varm.

5. Lad barerne køle af, og frys dem ned, du ikke skal bruge lige nu. Barerne holder 1 uge i køleskab.