
Foto: Misosuppe med wakame-tang, forårsløg og tofu
Opskrift på misosuppe med wakametang og tofu
Suppe: Misosuppe med wakame-tang, forårsløg og tofu
plate
4 Person(er)
Af Louise Bruun
Ingredienser
1 liter vand kogende
2 spsk miso
Wakame-tang, opblødt i 10 min. i koldt vand
1 blok tofu skåret i tern
3 forårsløg skåret i skiver
Sådan laver du suppen
Bland miso’en i det varme vand, så det opløses helt. Kom den opblødte og evt udskårede wakame-tang i suppen. Kom tofu i, top til sidst med forårsløg.
Tip:
Suppen er en rigtig dejlig forret, men kan også spises til frokost – eller som morgenmad, hvis du er frisk på at begynde dagen på en lidt anderledes måde.
Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Japansk mad, Louise Bruun, Tofu, Forret og Frokost
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: