
SPONSORERET indhold
Tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter
Solmodne tomater og syrlige ribs er en fantastisk kombination, som du skal prøve.
4 personer |
Total: 10 min
Ingredienser
4-5 tomater
2 modne nektariner
1 bakke ribs, ca. 150 g
3 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
3 spsk finthakkede rødløg
salt og peber
1 håndfuld blandede plukkede krydderurter, f.eks. kørvel, basilikum og dild
Sådan laver du tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter:
- Skær tomaterne i skiver, og læg dem lagvis på et fad eller tallerken.
- Halvér nektarinerne, fjern stenen, og skær frugten i små tern.
- Rib ribsene fra stilkene.
- Kom olivenolie, citronsaft, salt og peber over tomaterne, og kom fersken, ribs og rødløg henover.
- Krydr med salt og peber, og kom blandede krydderurter på toppen, og dryp med lidt ekstra olivenolie.
- Servér tomatsalaten som tilbehør til sommermaden. F.eks. er den super god til grillet kød.
PRØV OGSÅ: Små farsbrød med blå birkes og stærk sennep