Urteomelet med salat
Foto: Vægtkonsulenterne

Urteomelet med salat - opskrift fra Hjemmet

Urteomelet med salat

<br><br>Kalorier: 196 kcal<br> Protein: 13 g 25 %<br> Kulhydrat: 13 g 29 %<br> Fedt: 10 g 46 %<br> Kostfibre 4 g<br>

printer Print
plate (1 person)

Ingredienser:
2 æg
en håndfuld krydderurter f.eks. persille, purløg, basilikum
salt og peber
1 tsk. fedtstof til stegning
blandet, grøn salat
Tilbehør:
tomater og brød

  1. Del æggene i blommer og hvider.
  2. Hak krydderurterne og bland dem med æggeblommerne.
  3. Pisk hviderne stive og bland dem med blommerne. Krydr med salt og peber.
  4. Varm en pande op med fedtstoffet, hæld massen på, og steg ved svag varme, til den har sat sig.
  5. Læg salat på halvdelen af omeletten, lad den glide over på en tallerken, og fold den sammen.
  6. Servér omeletten med tomater og brød.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Se, hvad vi ellers skriver om: Omelet, Kalorielet og Hovedret