Vandbakkelser med flødeskum og frugt
SPONSORERET indhold

Vandbakkelser med flødeskum og frugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sød og blød dessert - namlig vandbakkelser med flødeskum. Vi giver dig en opskrift.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
14. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(8 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 30 min.
Koge/bagetid: ca. 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
100 g smør
1 dl vand
100 g hvedemel
2-3 æg (sammenpiskede)
2 dl piskefløde (letpisket flødeskum)
½ stang vanilje (kornene)
2-3 spsk flormelis
ca. 500 g frisk frugt (tern)

  1. Smelt smør og vand i en gryde, drys mel i og rør kraftigt, til dejen slipper. Køl det af. Tilsæt æg, til dejen er blød.
  2. Form boller med to skeer og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 20 min. nederst i en 200 grader varm ovn.
  3. Lad vandbakkelserne køle af og skær et låg af dem.
  4. Bland flødeskum med vanilje og flormelis, fordel det i vandbakkelserne sammen med frugten og servér.