Vandbakkelse opskrift

Foto: Line Thit Klein Vandbakkelser med mokkacreme

Vandbakkelse opskrift

Vandbakkelser med mokkacreme

Skønne hjemmebagte vandbakkelser - fyldt med den lækreste kaffecreme.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 40 minutter
plate 15 Person(er)
Ingredienser

2 dl vand
75 g smør
125 g hvedemel
3 æg
3 dl piskefløde
2 spsk espresso, kold
2 spsk flormelis
lidt flormelis til pynt.

Sådan gør du

Kom vand og smør i en gryde, og bring det til kogepunktet. Når smørret er smeltet i vandet, så tilsæt mel, og rør, indtil dejen er samlet og glat, så den slipper grydens kanter. Tag gryden fra varmen, og afkøl dejen 3-4 min. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør grundigt (anvend evt. en elpisker).

Fyld dejen i sprøjtepose med tylle (den lille plastikdims, der sidder for enden, der laver mønstret), og sprøjt dejen ud på bageplade beklædt med bagepapir i 5-6 cm lange og 2 cm brede vandbakkelser. Bag dem 25 min. ved 200 grader og lad dem afkøle på en rist.

Pisk fløden til skum og rør flødeskummet sammen med kold espresso og flormelis.

Skær vandbakkelserne igennem på langs og fyld bundene med mokka-flødeskum. Læg toppen på, og drys med lidt flormelis.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Vandbakkelser, Bagning, Dessert, Flødeskumskager og Bageopskrifter

610x200_woordy_knap2.jpeg