Vandbakkelse opskrift
SPONSORERET indhold

Vandbakkelser med mokkacreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne hjemmebagte vandbakkelser - fyldt med den lækreste kaffecreme.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
24. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
15 | Total: 40 min

Ingredienser

2 dl vand
75 g smør
125 g hvedemel
3 æg
3 dl piskefløde
2 spsk espresso, kold
2 spsk flormelis
lidt flormelis til pynt.

Sådan gør du

Kom vand og smør i en gryde, og bring det til kogepunktet. Når smørret er smeltet i vandet, så tilsæt mel, og rør, indtil dejen er samlet og glat, så den slipper grydens kanter. Tag gryden fra varmen, og afkøl dejen 3-4 min. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør grundigt (anvend evt. en elpisker).

Fyld dejen i sprøjtepose med tylle (den lille plastikdims, der sidder for enden, der laver mønstret), og sprøjt dejen ud på bageplade beklædt med bagepapir i 5-6 cm lange og 2 cm brede vandbakkelser. Bag dem 25 min. ved 200 grader og lad dem afkøle på en rist.

Pisk fløden til skum og rør flødeskummet sammen med kold espresso og flormelis.

Skær vandbakkelserne igennem på langs og fyld bundene med mokka-flødeskum. Læg toppen på, og drys med lidt flormelis.