Vitello tonato
SPONSORERET indhold

Vitello tonato

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En superlækker ret med cremet tunsauce, der hører hjemme på dit italienske bord.

Af: David Fischer Foto: Line Thit Klein
02. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
10

Ingredienser

400 g kalveklump
1 dåse tun
3 dl mayonnaise
1 lille glas kapers
6 ansjosfileter
10 små tomater, gerne daddel-tomater
1 lille bundt persille
frisk basilikum og sorte oliven til pynt

Sådan laver du vitello tonato:

  1. Puds kalveklumpen for sener og fedt. Brun den af på panden, og steg den færdig i ovnen ved 180 grader i ca.10 minutter. Lad kødet hvile i køleskabet 3 timer.
  2. Blend tun og mayonnaise sammen med lidt af olien fra ansjoserne og lidt af eddiken fra kapers, og smag til med citron, salt og peber.
  3. Skær kalvekødet ud i ca. 2 mm tynde skiver, smør tun-mayonnaisen over og dekorer med kapers, persille, ansjoser, basilikum og oliven.

PRØV OGSÅ cacio e pepe