-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Vitello tonato
En superlækker ret med cremet tunsauce, der hører hjemme på dit italienske bord.
10
Ingredienser
- 400 g kalveklump
- 1 dåse tun
- 3 dl mayonnaise
- 1 lille glas kapers
- 6 ansjosfileter
- 10 små tomater, gerne daddel-tomater
- 1 lille bundt persille
- frisk basilikum og sorte oliven til pynt
Sådan laver du vitello tonato:
- Puds kalveklumpen for sener og fedt. Brun den af på panden, og steg den færdig i ovnen ved 180 grader i ca.10 minutter. Lad kødet hvile i køleskabet 3 timer.
- Blend tun og mayonnaise sammen med lidt af olien fra ansjoserne og lidt af eddiken fra kapers, og smag til med citron, salt og peber.
- Skær kalvekødet ud i ca. 2 mm tynde skiver, smør tun-mayonnaisen over og dekorer med kapers, persille, ansjoser, basilikum og oliven.