-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Nem hverdagsmad: Pappardelle med oksekød, aubergine og peberfrugt
Nem pastaret med oksekød, aubergine og peberfrugt - brug dine bøffer i en lækker pastaret med masser af grønt og selvfølgelig parmesan på toppen.
4 personer
Ingredienser
- 2-3 møre oksebøffer, helst oksefilet
- salt, peber
- 2 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 aubergine
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 3 spsk. olivenolie
- 2 dl bouillon
- salt, peber
- 300 g pasta, f.eks. pappardelle
- Pynt:
- spæd salat og friskrevet parmesan
- Skær kødet i tynde strimler.Krydr kødet med salt og peber.Varm olien op på en pande.Steg kødstrimlerne, til de ergyldne.
- Skær løget i små tern.Skær auberginen i 1 cm tern.Skær rensede peberfrugter istrimler. Svits løg, aubergineog peberfrugter i olivenolie ien gryde 3-4 min. Tilsæt bouillon,og lad retten simre 5 min.Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningenpå emballagen, og afdrypden i en sigte.
- Vend pastaen i grøntsagerne.Vend kødet i. Pynt medskyllet og afdryppet spædsalat og parmesanost.