-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Pasta carbonara med ærter
En pasta carbonara i en lettere sommerversion med masser af friske ærter og ingen fløde. Sødmen fra de friske ærter er fantastisk sammen med den salte pecorino og guanciale.
4 personer
Ingredienser
- 500 g ærter, bælgede
- 2 store æg
- 50 g pecorino
- sort peber
- 400 g linguine
- 250 g guanciale eller bacon
Sådan gør du
- Tag halvdelen af ærterne fra, og gem til servering. Giv resten et kort opkog.
- Gem lidt af kogevandet, og brug det til at blende ærterne med til en tyk creme. Lad det køle lidt af, og bland så med æg og fintrevet pecorino.
- Kværn godt med sort peber i blandingen. Sæt pastaen over. Steg imens guanciale eller bacon i tern sprødt på en tør pande.
- Gem 2 dl af pastavandet, før det sigtes fra, når pastaen er kogt meget al dente.
- Kom den varme pasta tilbage i gryden, og vend æggeblandingen og guanciale samt de resterende ærter i.
- Brug det stivelsesholdige kogevand til at løsne op i pastaen med.
- Æggene tykner sammen med osten til en cremet sauce, der lægger sig om hvert stykke pasta. Spis med det samme!