-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Rabarber-hyldeblomstsaft
Med sin smag af hyldeblomster og rabarbernes skønne farve, er saften her den perfekte drik til varme sommerdage. Servér den på is, og bland op med vand efter smag.
Total:25 minutter
Ingredienser
- 40 hyldeblomstklaser
- 1 kg rabarber
- 1 citron
- 2 l kogende vand
- 700 g hvidt sukker.
Sådan laver du rabarber- og hyldeblomstsaft
- Skyl blomsterklaserne fri for smådyr, og skær rabarberstængler og citron i skiver på ½ cm. Kom det hele op i en stor skål eller gryde.
- Kog vand og sukker op, og hæld over blomster og rabarber. Rør godt.
- Dæk med madfilm eller et låg, og lad saften trække i tre dage på køl.
- Si saften, og hæld den på skoldede flasker eller frys ned til senere brug i plastikposer eller isterningbakker.
- Saften blandes med vand efter smag ved servering – eller prøv at blande med vodka og isterninger for den skønneste velkomstcocktail til sommerens fester.
PRØV OGSÅ: Kokostoppe