Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sådan laver du kokostoppe
Foto: Anders Schønnemann Her får du opskriften på kokostoppe

Kokostoppe

Sådan laver du kokostoppe

Klassisk og godt. De her kokostoppe er dog knap så søde som den originale version

Print

10-12 stk:
150 g kokosmel
1 tsk vaniljepulver
50 g agavesirup
2 små æg
smeltet mørk chokolade

Sådan laver du kokostoppe

Bland kokosmel, vanilje og agave sammen i en kasserolle, og rør det sammen over middel varme. Lad det varme, til det dufter godt af kokos, ca. 5 min. Tag kasserollen af varmen, lad massen køle en smule, og rør æg i. Form massen til 10-12 små toppe (det er nemmest med våde hænder), og sæt dem på bagepapir på en bageplade.

Bag dem ved 200 grader i 10-15 min. Tag dem ud, og lad dem køle helt på pladen.

Dyp bunden i chokolade, lad den sætte sig, og servér ved stuetemperatur.

PRØV OGSÅ: Få opskriften på bananpandekager