
SPONSORERET indhold
Sådan laver du kokostoppe
Klassisk og godt. De her kokostoppe er dog knap så søde som den originale version
Ingredienser
10-12 stk:
150 g kokosmel
1 tsk vaniljepulver
50 g agavesirup
2 små æg
smeltet mørk chokolade
Sådan laver du kokostoppe
Bland kokosmel, vanilje og agave sammen i en kasserolle, og rør det sammen over middel varme. Lad det varme, til det dufter godt af kokos, ca. 5 min. Tag kasserollen af varmen, lad massen køle en smule, og rør æg i. Form massen til 10-12 små toppe (det er nemmest med våde hænder), og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
Bag dem ved 200 grader i 10-15 min. Tag dem ud, og lad dem køle helt på pladen.
Dyp bunden i chokolade, lad den sætte sig, og servér ved stuetemperatur.
PRØV OGSÅ: Få opskriften på bananpandekager