Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Sådan laver du kokostoppe
Foto: Anders Schønnemann Her får du opskriften på kokostoppe

Kokostoppe

Sådan laver du kokostoppe

Klassisk og godt. De her kokostoppe er dog knap så søde som den originale version

printer Print

10-12 stk:
150 g kokosmel
1 tsk vaniljepulver
50 g agavesirup
2 små æg
smeltet mørk chokolade

Sådan laver du kokostoppe

Bland kokosmel, vanilje og agave sammen i en kasserolle, og rør det sammen over middel varme. Lad det varme, til det dufter godt af kokos, ca. 5 min. Tag kasserollen af varmen, lad massen køle en smule, og rør æg i. Form massen til 10-12 små toppe (det er nemmest med våde hænder), og sæt dem på bagepapir på en bageplade.

Bag dem ved 200 grader i 10-15 min. Tag dem ud, og lad dem køle helt på pladen.

Dyp bunden i chokolade, lad den sætte sig, og servér ved stuetemperatur.

PRØV OGSÅ: Få opskriften på bananpandekager