Sådan laver du kokostoppe
SPONSORERET indhold

Sådan laver du kokostoppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Klassisk og godt. De her kokostoppe er dog knap så søde som den originale version

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
28. maj. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

10-12 stk:
150 g kokosmel
1 tsk vaniljepulver
50 g agavesirup
2 små æg
smeltet mørk chokolade

Sådan laver du kokostoppe

Bland kokosmel, vanilje og agave sammen i en kasserolle, og rør det sammen over middel varme. Lad det varme, til det dufter godt af kokos, ca. 5 min. Tag kasserollen af varmen, lad massen køle en smule, og rør æg i. Form massen til 10-12 små toppe (det er nemmest med våde hænder), og sæt dem på bagepapir på en bageplade.

Bag dem ved 200 grader i 10-15 min. Tag dem ud, og lad dem køle helt på pladen.

Dyp bunden i chokolade, lad den sætte sig, og servér ved stuetemperatur.

PRØV OGSÅ: Få opskriften på bananpandekager