-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Rødbedesuppe med æble, løg og gedeost
Kombinationen af rødbeder og en god, hjemmekogt bouillon sikrer en suppe, som booster din sundhed og holder dit blodsukker stabilt. Det er en god grøntsag at vælge for dig, der prøver at undgå for mange kulhydrater, da der kun er ca. 6 gram kulhydrater i 1 dl kogt rødbede.
Ingredienser
- 20 g smør
- 2 syrlige æbler
- 6 rødbeder
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 1/2 dl æbleeddike
- 1 l bouillon
- salt og peber
- evt. 2 spsk fintrevet peberrod
- 100 g Tebstrup gedeost og 1 rå rødbede i fine tern til servering
Sådan gør du
- skær æbler og grøntsager i grove stykker og sautér dem let i gryden. De må ikke tage farve. Hæld eddiken på, og lad den koge næsten væk. Hæld bouillonen ved (SE en opskrift på hjemmelavet bouillon her).
- Lad suppen simre i ca. 15 min, til grøntsagerne er helt møre. Blend suppen rigtigt godt igennem, til den bliver blank og glat.
- Smag til med salt, peber og peberrod. Servér suppen rygende varm med gedeost og rå rødbedetern på toppen.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Gastro.dk: Få 4 opskrifter fra Timm Vladimirs køkken