Salat med kylling og ananas

Salat med kylling og ananas

4 personer

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst skåret i tern
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt, peber
  • 1 hjertesalat
  • 200 g rødkål
  • 1 appelsin
  • ½ ananas
  • 3 spsk. solsikkekerner
  • 2 spsk. tidselolie eller vindruekerneolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt, peber
  • evt. basilikum til pynt
  • Tilbehør groft brød

  1. Steg kyllingetern gyldne og gennemstegte i olie på en pande. Krydr med salt og peber.
  2. Del salaten i mindre stykker, snit rødkålen, skræl appelsinen, og skær den i skiver. Bland det på et fad, og fordel kyllingen over.
  3. Skær skallen af ananassen, og skær ananaskødet i tern. Fordel ananasternene over salaten.
  4. Dryp olie og citronsaft over, og krydr med salt og peber. Rist solsikkefrøene på en tør pande, og drys em over salaten. Pynt evt. med basilikum.