Salat med kylling og ananas
4 personer
Ingredienser
- 300 g kyllingebryst skåret i tern
- 1 spsk. olivenolie
- salt, peber
- 1 hjertesalat
- 200 g rødkål
- 1 appelsin
- ½ ananas
- 3 spsk. solsikkekerner
- 2 spsk. tidselolie eller vindruekerneolie
- 2 spsk. citronsaft
- salt, peber
- evt. basilikum til pynt
- Tilbehør groft brød
- Steg kyllingetern gyldne og gennemstegte i olie på en pande. Krydr med salt og peber.
- Del salaten i mindre stykker, snit rødkålen, skræl appelsinen, og skær den i skiver. Bland det på et fad, og fordel kyllingen over.
- Skær skallen af ananassen, og skær ananaskødet i tern. Fordel ananasternene over salaten.
- Dryp olie og citronsaft over, og krydr med salt og peber. Rist solsikkefrøene på en tør pande, og drys em over salaten. Pynt evt. med basilikum.