-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Spyd med rispilaf
4
Ingredienser
- 2 kyllingebryster i tern
- 200 g skinkeschnitzel skåret i tern
- 1 lille løg skåret i både
- 8 træspyd.
- Marinade:
- 2 spsk olie
- 1 spsk karry
- 1 tsk honning
- 1 spsk soja.
- Rispilaf:
- 300g ris
- 1 spsk vindruekerneolie
- 1 finthakket løg
- ½ finthakket grøn chili
- 100 g grønne bønner skåret i små skiver
- salt og friskkværnet peber
- 3 spsk finthakket koriander.
Sådan gør du
- Når du først har marineret kødet, går det stærkt.
- Sæt kødet og løgene på otte spyd. Rør marinaden sammen, vend spyddene rundt i den og lad dem trække 1 time.
- Grill spyddene på hver side på en pande, og steg dem færdig i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
- Hæld risene i en gryde med 5 dl vand. Imens sauteres løg, grøn chili og bønner i nogle minutter, tilsæt de kogte ris, smag til med peber og salt. Drys med koriander og servér spydene til.