-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Kammuslinger med rygeost og croutoner
4
Ingredienser
- 12-18 friske kammuslinger
- ½ flute
- 4 spsk neutral olie
- 200 g rygeost
- 1 lille bundt purløg
- 1 lille bakke karse
- salt og sort peber
- lidt rigtig god olivenolie til servering.
Sådan laver du kammuslinger
- 1. Tænd ovnen på 200 gr. Skær brødet i meget tynde skiver og pensl det med 2 spsk neutral olie. Drys med lidt salt og rist det sprødt i ovnen i ca. 7-8 min.
- 2. Dup kammuslingerne tørre og krydr med salt. Varm resten af den neutrale olie i en nonstick pande og steg kammuslingerne gyldne på hver side – de skal ikke have mere end 2 min pr. side på en godt varm pande.
- 3. Anret tallerkenerne med rygeost i bunden. Fordel kammuslingerne over og pynt med croutoner. Klip purløg og karse over og dryp med ca. 1 spsk god olivenolie på hver ret.