Disse 5 espressomaskiner sælger bedst hos KitchenOne.dk

Foto: PR Det er nemt at lave lækker kaffe med en god espressomaskine.

5 bedst sælgende espressomaskiner

Disse 5 espressomaskiner sælger bedst hos KitchenOne.dk

Drømmer du også om at lave de lækreste kaffelatte, flotteste cappuccinos eller mest smagfulde espressoer? Så se de mest populære espressomaskiner til hjemmebaristariet her.

Få ting er bedre end en rigtig god kop kaffe, komplet med duften af malede bønner og den helt rigtige latteart ovenpå. Hvis du også går med en lille hjemmebarista i maven og overvejer at investere i en god espressomaskine, så kast et inspirationsblik over de fem mest populære espressomaskiner på KitchenOne.dk. Det er kunderne, der har talt.

Integreret cappucinosystem: Delonghi kaffemaskine ECAM 21.117

En kaffemaskine, som er let at betjene og både kan indstilles i kaffestyrken og kopstørrelsen. Desuden har den et integreret cappuccinosystem, som laver lækkert, cremet mælkeskum til din yndlingskaffe. Alt du skal gøre er at fylde favoritbønner på, mælk efter ønske og trykke start. 

Delonghi kaffemaskine koster 4.999 kr. ECAM 21.117 kan købes her

Til feinshmeckeren: Delonghi kaffemaskine ECAM 650.55 MS

Kaffemaskinen til feinschmeckeren. Smart maskine med display og mulighed for at lave den perfekte kop kaffe. Du kan vælge imellem mange forskellige slags kaffe – latte, americano eller dit helt eget blandingsforhold med dine yndlings bønner. Og maskinen kan tilmed styres fra en app.

Denne topmodel-kaffemaskine fra Delonghi kan her købes for 11.995 kr 

Den prisbevidste: Delonghi Espressomaskine EC685

For den prisbevidste hjemmebarista kan denne model være sagen. Maskinen er i den billige ende, men laver stadig god kaffe og har justerbart cappuccinosystem. 

 

 

Til den der elsker kaffe og en god pris. Delonghi Espressomaskine EC685 koster 999 kr og kan købes her

Kaffe- og temaskine: Dualit Espress-Auto 4-in-1

En multifunktionel maskine, som både kan brygge kaffe på kapsler og friskmalet kaffe, lave cremet mælk til og også brygge en dejlig kop te. Styrke og blandingsforhold kan justeres på maskinen.

Perfekt til dig der både drikker kaffe og te. Dualit Espress-Auto 4-in-1 koster 4.999 kr og kan købes her

Smuk retro: Ascaso Dream Espressomaskine

En manuel espressomaskine til din friskmalede yndlingskaffe, komplet med damprør til at lave lækker mælkeskum til din mokka. Den fås i 11 forskellige farver. Skål! 


Denne drøm af en kaffemaskine kan få i mange forskellige farver, så den passer til din smag. Pris: 4.495 kr. for Ascaso Dream Espresso. Køb den her

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Køkken og Kaffe