Julebagedysten 2021
SPONSORERET indhold

KLAR – PARAT – JULEBAG: Yngre kræfter overtager årets julebagedyst

Som altid byder DR nogle af årets dygtige bagedyst-deltagere velkommen tilbage i bageteltet til den traditionsrige juleudgave af bagedysten. Men i år kommer du til at kigge langt efter de voksne…

Af: Hanne Bang Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
20. dec. 2021 | Mad | ALT.dk

For når DR 1. juledag blænder op for den herlige og julede udgave af bagedysten, bliver det nemlig uden Sæþór, Tilde, Frederik og de andre superbagere fra efterårets udgave af ’Den store bagedyst’. I år er ’Den store julebagedyst’ nemlig overtaget af helt andre – og meget yngre - mesterbagere.

Det er selvfølgelig de skønne unger fra ’Den store juniorbagedyst’, som vi første gang stiftede bekendtskab med i foråret, der skal dyste med og mod hinanden i DRs julebagedyst i år. Så når du tænder for dit TV 1. juledag kl 20:00, kan du både møde Liva, Karl, Andreas, Malou og alle de andre superseje juniorbagere i ”Den store julebagedyst - Juniorer, julestemning og duftende bagværk!”

Som altid er det den dynamiske dommerduo bestående af Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der skal bedømme kagerne og kåre vinderne. Og slagets gang ledes af vært Timm Vladimir, der udtaler:

"Vi glæder os til at udfordre velkendte bagedyst-deltagere i både klassiske og kreative julegodter."

Timm Vladimir, vært

Her er de 4 hold, der skal dyste i julebagedysten i år

De otte herlige juniorbagere er blevet sat sammen i fire par, der skal dyste mod hinanden om at udfolde de flotteste og mest velsmagende julelækkerier. De fire hold i dette års julebagedyst er:

Andreas & Malou

julebagedysten-2021-andreas-malou.jpg

Karl & Nora

julebagedysten-2021-karl-nora.jpg

Liva & Abbitha

julebagedysten-2021-liva-abbitha.jpg

William & Emma

julebagedysten-2021-william-emma.jpg

Og der er garanti for masser af julestemning og eminent samarbejde, når parrene bager, smager og kæmper sig igennem udfordringerne. De fire par skal trylle med glasurdekoration på lækre julesmåkager, og præsentere dem i en hjemmelavet, hyggelig ”jule-scenografi”.

julebagedysten-2021-deltagere.jpg

Mesterværksudfordringen giver rig mulighed for at vise alle talenter, når det gælder julede smage og masser af kreativ pynt. Og så har dommer-Katrine designet en hemmelig udfordring, som kræver et teamwork i top, inden der kan kåres et vinderpar.

Hvornår sendes Den store julebagdyst?

Du kan se 'Den store julebagedyst - Juniorer, julestemning og duftende bagværk!' den 25. december kl 20:00, og også på DRTV fra den 23. december klokken 06.00 ♡

Anbefalet til dig