Julemad: Forsmag på julen

Foto: Line Thit Klein

Julemad: Salat med andebryst, honningbrød og anderilette

Julemad: Forsmag på julen

Lad duften af appelsin og julekrydderier brede sig i køkkenet, og tag forskud på den søde juletid med honningbrød, gløggekstrakt og en sprød salat med and.

Lad duften af appelsin og julekrydderier brede sig i køkkenet, og tag forskud på den søde juletid med honningbrød, gløggekstrakt og en sprød salat med and.

Salat med andebryst
Frisk sprød salat med syltede æbler, der smager sødt, syrligt og helt fantastisk – også som tilbehør til andre juleretter. 

Julesalt
Den hjemmelavede specialsalt smager ekstra julet og pynter på julebordet.

Honningbrød
Honningbrød er lynhurtigt at blande sammen, smager vidunderligt sødt og krydret og holder sig friskt i mindst to-tre uger. 

Gløggekstrakt
Med en god og krydret ekstrakt får du den absolut bedste gløgg, og hvis du laver en større portion og finder nogle små, fine flasker, har du den perfekte værtindegave.

Anderilettes med råsyltede rødbeder
Anderillettes er et hit på ethvert julefrokostbord. Den kan laves i god tid og smager skønt i selskab med rødbeder, cornichoner og ristet brød. 


Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad og Jul

610x200_woordy_knap2.jpeg