Sådan laver du en rose colada… og din egen roséfestival i baghaven
Foto: Presse Afhold din egen roséfestival og byd på en skøn rosé colada...

Sådan laver du en rosé colada… og din egen roséfestival i baghaven

Selvom årets Copenhagen Rosé Festival måtte aflyses pga. Covid-19, er der ingen grund til ikke at skyde rosésæsonen i gang med manér.

For nu hvor du ikke fysisk kan bevæge dig hen på roséfestivalen, er det faktisk muligt få et lille stykke af festivalen leveret direkte til hoveddøren.

Så kan du selv lave din egen roséfest i baghaven, og f.eks. lave denne skønne rosé colada. Hvis du lige som os er pjattet med både rosé og pina colada, vil du med garanti elske denne klon mellem de to skønne drikke.

Sådan laver du en rose colada

INGREDIENSER
4 dele frugtig sparkling rosé
4 dele Dry Gin
2 dele Coco Lopez kokoscreme
4 dele ananasjuice
1 del limesaft
GARNISH
Ananas, tørret kokos

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom gin, kokoscreme, ananasjuice og limesaft i en shaker fyldt med is. Shake godt. Sigt over et glas fyldt med is.
  2. Top med rosé.
  3. Pynt med ananas og tørret kokos.

Opskriften er fra opskriftsbogen Thank You For Rosé.

Rose_bog.jpg

De fine cocktails kan også nydes som motiv på en af de fine cocktailposters, som du kan pryde dine vægge med derhjemme.

Og så har holdet bag Copenhagen Rosé Festival sammensat nogle skønne smagekasser, så du kan få en lillebitte stykke rosefestival leveret direkte til hoveddøren.

Udover smagekasser kan man ligeledes finde opskriftsbogen Thank You For Rosé, samt 7 nye posters fra bogen, på den nyligt lancerede webshop www.copenhagenrosefestival.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks