6 skønhedstips til efteråret
SPONSORERET indhold

6 skønhedstips til efteråret

Skønhedsredaktør Bea Fagerholtssensommer går påhæld med dissefavoritter, somgenopretter fugtbalancen med olierog mælkesyre.

Af: Bea Fagerholt Foto: Håkan Rossing
19. sep. 2016 | Mode | Eurowoman

1. Ventetiden værd
Denne maske skal sidde i 20 minutter, men den er hvert et minut værd. Jeg får nemlig et ret vildt resultat i form af en glødende og glat hud. Masken indeholder bl.a. mælkesyre og giver fugt og forfiner overfladen, så min hud ligner en, der har været til ansigtsbehandling.
Revival Mask fra Environ, 545 kr.

2. Fingernemme brikker
Fire små geniale highlighterere i brikker, som er perfekte, når man gerne både vil have lidt bronzer på kindbenene og et lysere skær omkring øjnene. Formlen er let at arbejde ind i huden med fingrene, og den giver den helt rette mængde shine.
Sequin Ray Luminising Squad fra &Other Stories, 135 kr.

3. New Zealand love
Antipodes' Butter Cleanser har været en favorit gennem mange år, men nu har jeg vovet mig ud i mærkets cremede rens, og den må jeg anbefale. Rensen smelter ind i huden og rengør den for makeup og snavs med bl.a. avocadoolie. Min hud er blød, velduftende, ren og afhængig.
Hallelujah Lime & Patchouli Cleanser fra Antipodes, 249 kr.

4. Hårtæmmer
Fordi jeg kun vasker hår hver tredje-fjerde dag, har jeg længe ledt efter en god stylingcreme, der kan bruges i tørt hår mellem hårvaske. Mine krav er opfyldt hos Davines, som laver en, der både giver hold, men ikke gør håret stift, og som er let at rede ud igen.
This Is a Medium Hold Pliable Paste fra Davines, 230 kr.

5. Seriøs fugtbooster
Jeg var solgt, da jeg duftede til kropsolien fra det meget fine og naturlige mærke May Lindstrøm. Siden har jeg været opsat på at prøve hele sortimentet af ansigts- og kropsprodukter. Indtil videre er jeg fan, især af dette oliebaserede serum, som er super fugtgivende og efterlader min hud i den skønneste orden.
The Youth Dew fra May Lindstrom, 1.000 kr.

6. Læbe-spa
Når det kommer til ekstra pleje, bliver mine læber ofte overset. Men efter at have prøvet denne nye økologiske scrub fra læbepomademærket Henné skal jeg nok huske det. Den lyserøde kornmasse masseres ud på læberne og renses af med varmt vand, og av, for en blød og kysseklar mund, der står tilbage.
Rose Diamonds Lip Exfoliater fra Henné, 189 kr.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste makeup-profiler på Instagram

LÆS OGSÅ: Syv grunde til at du taber håret

LÆS OGSÅ: #NoPoo Metoden