Mænd om Kvindekroppen
SPONSORERET indhold

”Den perfekte barm er den, hvor det ene bryst er lidt større end det andet”

Stor røv, uens bryster og sammenklaskende lårbasser. Det er måske ikke den opfattelse, du selv havde om denperfekte kvindekrop. Læs hvadsyv kendte mænd synes om voresformer.

Af: Louise Wethke Buch Foto: Seth Nicolas, Martin Dam Kristensen, Sarah Sanctuary, Les Kaner, Jan Chrtistensen/DHF, All Over.
19. nov. 2014 | Mode | ALT for damerne

I sommeren 2013 kom idealet ”Thigh Gap” på mange kvinders læber og senere fulgte udtrykket ”Bikini Bridge”. En bølge af kvinder begyndte at lægge billeder op på sociale medier med hashtaggene #ThighGap, hvor lårene ikke rører hinanden, eller #BikiniBridge, hvor bikinitrussen kun hviler på hoftebenene, så trussen ikke rører maveskinnet. Men hvad synes mændene om de ekstreme kropsidealer? Skal vi fylde vores læber og bryster og tage sorte bukser på, for at gemme numsen væk?

Det svarer syv meget forskellige kendte, danske mænd på. Vidste du, at mænd tænder på stykket mellem hagen og brystet? Eller at det er en kæmpe misforståelse, man skal stræbe efter det samme ideal og den meget tynde og slanke krop? Og så kan vi godt begynde at elske den bagdel – uanset størrelse. 


”Den perfekte barm er den, hvor det ene bryst er lidt større end det andet”

Jakob Olrik, 41 år.
Sexolog.
Turnerer med foredraget ”Kvinde, kend din mand”.

Hvilket sted på kvindekroppen er allermest sexet?

Det kommer an på, hvilken sæson vi har, men generelt synes jeg, at hofte- og baldepartiet er yderst interessant hos kvinder. Især fordi det er så meget anderledes fra min egen krop – eller fra mænds kroppe generelt, siger Jakob Olrik til ALTfordamerne.dk.

Hvad synes du om idealet ”Bikini Bridge”?
‒ Jeg synes virkelig, den der ”Bridge” er tiltalende, især hvis knoglen stritter lidt. Det er lidt ligesom et håndtag, der leder ned til en fordybning, en grotte, og det synes mænd virkelig er sexet. Ikke at kvinden behøver være tynd, men mine hænder søger altid efter det område, hvor hofteknoglen er.

Hvad synes du om idealet ”Thigh Gap”?
‒ Det er ikke så lækkert. Det kan godt blive for meget, og hvis en kvinde stræber efter det ideal, er hun jo nærmest anorektisk.

Hvad er det mest misforståede ideal, kvinder stræber efter?
‒ At I skal være helt vildt tynde. Det er mere dejligt, at kvindekroppen appellerer til noget blødhed og varme. Og så er det helt misforstået, at det er mere sensuelt og lækkert med plasticbryster. Det er der i virkeligheden ikke så mange mænd, der synes det er særlig erotisk eller rart at røre ved. Og de mænd, der synes, det er lækkert, er alligevel ikke den type mænd, du har lyst til at gå i seng med. Prøv at forestil dig selv møde en lækker fyr med store brystmuskler og sixpack, men når du kører hånden hen over hans krop, mærker du, at det bare er implantater, han har. Så ville du i virkeligheden hellere have, han var sig selv og havde en one-pack. Jeg tror, plasticbryster er noget, kvinder har som en intern kvindeting. Men den perfekte barm er lige præcis ikke plasticbryster. Den perfekte barm er den, hvor det ene bryst er lidt større end det andet, og hvor brysterne flader lidt ud, når man ligger ned. Et plasticbryst er hårdt og skubber fingrene væk, når man rører ved det – et naturligt bryst er blødt og varmt.

Hvilken del af kroppen hader vi kvinder, som i virkeligheden er ret flot?
‒ I har et helt akavet forhold til jeres numsehul og fisse og synes ikke, de er hverken pæne eller velduftende. Der er i hvert fald rigtig mange kvinder, der har skamfulde følelser omkring deres kønsdele, og det skal de ikke have. Så er der også mange, der er bange for at have en for stor numse, og det er jo også noget pjat, fordi den store numse tiltaler i virkeligheden manden. Den må gerne være lidt kødfyldt og bevæge sig.

Hvordan oplever du generelt, kvinder har det med deres krop?
‒ Vi har nogle enormt høje kropsidealer og i det hele taget kropsdyrkelse i vores tid og kultur. Det gør, at vi alle sammen, både mænd og kvinder, ligger under for de idealer. Men pludselig kommer man til at vurdere kvinder ud fra deres kroppe og vægtidealer, og derfor render kvinder rundt og prøver at efterkomme det. Som kvinde tror jeg godt, man kan drage nytte af at tænke: Er det her i virkeligheden noget, jeg gør for at leve op til andre kvinders krav, eller er det noget, jeg gør, fordi jeg selv synes, det er fedt? Kvinder burde prøve at lade lysten drive det lidt mere. For mig lever en attraktiv kvinde sit liv i lyst og ikke i en tvangsneurotisk bevægelse på et massesamlebånd i et fitnesscenter. Det er sguda ikke særlig erotisk.

Hvordan ser den perfekte kvindekrop ud i dine øjne?
‒ Den findes ikke. Jeg er selv født tynd, ranglet og smalskuldret, og det kunne jeg godt gå og have nogle komplekser over, fordi jeg hellere ville være stor. På samme måde kan kvinder føle, de ikke lever op til det, andre synes, de skal. Men det er jo fuldstændig ligegyldigt, for spørgsmålet er ikke, om du har en erotisk krop, spørgsmålet er, hvordan du har en erotisk krop. Det er ligegyldigt, hvilken krop man har, det er mere interessant, hvordan man har det med den krop, man nu har.


”I min verden må - nej skal - lårene sgu røre hinanden.”


Christian Fuhlendorff, 32 år.
Stand up-komiker.
Aktuel med one man showet ”For at gøre en kort historie lang”.

Hvilket sted på kvindekroppen er allermest sexet?
‒ I min verden er det forskelligt fra kvinde til kvinde. Her tænker jeg selvfølgelig på ekskærester, for jeg kigger ikke på andre kvinder end min kæreste, Karina, i dag. Ved hende er det helt klart hendes smil. Måske handler det om, at hvis jeg kan se, hun smiler, ved jeg, hun er i godt humør, og der findes næsten ikke noget mere sexet end en kvinde, der er i godt humør. Udstråling betyder alt for mig, siger Christian Fuhlendorff til ALTfordamerne.dk.

Hvad synes du om idealet ”Bikini Bridge”?
‒ Jeg er ganske enkelt nødt til at google det her spørgsmål, for jeg ved ikke, hvad det er… Altså, om det er sexet, at piger er så tynde, at deres bikini ikke rører deres hud hele vejen? Skal jeg være helt ærlig, så har jeg aldrig tænkt over, at det skulle være noget særligt. Måske er det fordi, jeg aldrig ser verden fra den vinkel. Skal man ikke også være vildt tynd for at have det? Det har aldrig været mig. Læg i øvrigt mærke til, at jeg bruger betegnelsen ”pige” og ikke ”kvinde”.

Hvad synes du om idealet ”Thigh Gap”?
‒ Endnu en gang er jeg nødt til at slå op for at finde ud af, hvad det handler om. I min verden må - nej skal - lårene sgu røre hinanden. Der findes selvfølgelig piger, som ikke kan tage på, og derfor har de det, og fred være med det, men jeg synes ikke, det er noget, man skal stræbe efter.

Hvad er det mest misforståede ideal, kvinder stræber efter?
‒ Perfektion. Ingen er perfekte, og alle skal have ”fejl”, det er sgu det, der gør os unikke. Dem i bladene er lavet for at sælge produkter, men har jo ikke noget med virkeligheden at gøre. Det samme gælder bilreklamer – Så ren kommer en bil aldrig til at være.

Hvilken del af kroppen hader vi kvinder, som i virkeligheden er ret flot?
‒ Det er igen forskelligt fra kvinde til kvinde. Og jeg vil ikke skrive her, hvilke område Karina hader, mest fordi jeg ikke ved det.

Hvordan oplever du generelt, at kvinder har det med deres krop?
‒ Det handler om selvværd. Selvværd, selvværd, selvværd. Og jeg anser det som min pligt at støtte min kæreste, når hun er usikker, også når det handler om hendes krop. Nu kommer jeg sammen med en kvinde, så jeg tror ikke, hun ligger så meget under for det pres, som helt unge piger gør.


”Selvtillid er mere sexet end "Thigh Gap"”


Andreas Jessen, 25 år.
Skuespiller.
Går på tredje år på Skuespillerskolen i Odense.
Nybagt far til sønnen Tristan. 

Hvilket sted på kvindekroppen er allermest sexet?

‒ Der er jo virkelig mange sexede steder, men hvis jeg SKAL vælge et, så må jeg indrømme, at jeg har et ømt punkt for området omkring halsen og hagen. Det er svært at forklare hvorfor, men der er bare noget over en slank hals og en flot hage, siger Andreas Jessen til ALTfordamerne.dk.

Hvad synes du om idealet ”Bikini Bridge”?
‒ Jeg aner ærligt talt ikke, hvad en "Bikini Bridge" er. Jeg har faktisk aldrig hørt det udtryk før.

Hvad synes du om idealet ”Thigh Gap”?
‒ Jeg formoder, at det såkaldte "Thigh Gap" er et andet udtryk for det, som på ægte drengerøvs-jargon kaldes "Fun Box". Jeg synes, det er virkelig sexet.

Hvad er det mest misforståede ideal, kvinder stræber efter?
‒ Det må simpelthen være at få skudt ting ind i læberne. Jeg har principielt ikke noget imod, at man får ændret ting ved sin krop - det skal være helt op til den enkelte. Men jeg har simpelthen aldrig forstået, hvorfor piger får lavet deres læber. Mit indtryk er, at det meget hurtigt kommer til at se virkelig unaturligt ud, og som udgangspunkt synes jeg, at det er helt unødvendigt. Små læber er altså også pæne.

Hvilken del af kroppen hader vi kvinder, som i virkeligheden er ret flot?
‒ Det er svært at sige, hvilken del af kroppen, i piger hader mest, for jeg tror, I er rigtig gode til ikke at fortælle os om det. Dog er det vist ikke nogen hemmelighed, at efterhånden rigtig mange piger får lavet deres bryster. Det skal i endelig bare gøre. I skal bare love mig, at I gør det for jeres egen skyld og ikke for min. Jeg tror, at rigtig mange piger er enormt selvbevidste omkring deres bryster, og i virkeligheden synes vi drenge bare, at de er enormt dejlige.

Hvordan oplever du generelt, at kvinder har det med deres krop?
‒ Ligegyldigt hvor perfekt en krop man er udstyret med, så er det vel helt naturligt, at der er noget, man er utilfreds med. Det gælder både kvinder og mænd. Det her kommer til at lyde som en virkelig kedelig kliche, men jeg tror bare, man bliver nødt til at acceptere, at der er nogle ting, man ikke kan ændre. Du kan have nok så tynde ben, men hvis dine hofter er smalle, så får du sgu nok aldrig det der "Thigh Gap". Sådan er det. Til gengæld kan man sørge for at holde sig i form og pleje sin krop, så den altid viser sig fra sin allerbedste side. Dét er virkelig sexet!

Hvordan ser den mest perfekte kvindekrop ud i dine øjne?
‒ Det ville være super kedeligt og egentlig ret ligegyldigt at læse om, hvordan den mest perfekte kvindekrop ser ud i MINE øjne. Jeg synes, at det er virkelig sexet, at man tager sig af sin krop og arbejder med det udgangspunkt, man har, og ikke stræber efter urealistiske idealer. Hvis en kirurg kan hjælpe en med at få det bedre med sig selv, så skal man endelig benytte sig af det. Det skal jeg ikke blande mig i, men nogle ting kan vi bare ikke ændre, og det må vi så lære at leve med. Jeg bliver sgu heller aldrig 185 cm. høj, men jeg kan da gøre en indsats for at få de 179 cm., mine forældre gav mig, til at stråle mest muligt. Selvtillid er mere sexet end "Thigh Gap"!

Klik videre for at læse resten af artiklen...

LÆS OGSÅ: 4 kendte mænd: Her er vores største kropshemmeligheder

LÆS OGSÅ: Hun fotograferer kvinders ar, rynker og kønsbehåring

LÆS OGSÅ: 10 skønhedsbrølere - sådan undgår du dem nemt
"Jeg vil opfordre alle kvinder til at hylde de ekstra kilo"Christian Bitz, 37 år.
Ernæringsekspert.
Har senest udgivet bogen "Uperfekt".

Hvilket sted på kvindekroppen er allermest sexet?

‒ Jeg synes en harmonisk kvindekrop, hvor det hele passer sammen, er allermest sexet. Men hvis jeg SKAL pege på et bestemt sted, så bliver det ret klassisk. Barmen, og specielt stykket fra hals til barm, er mit yndlingssted. Hals og bryst på en kvinde er et meget dragende og sårbart sted. Jeg er ikke til alt for nedringede kavalergange eller push-up-agtige bryster, men en portion underspillet selvtillid og viden om, hvad der klæder en. Det skal være kvinden, der kommer med brysterne - ikke brysterne, der kommer med kvinden, siger Christian Bitz til ALTfordamerne.dk.

Hvad synes du om idealet "Bikini Bridge"?
‒ Jeg synes, det er usexet, når kvinder fokuserer alt for meget på en sprække mellem maveskind og trusse. Stop de selfies, kvinder! En slank og trænet krop er pæn, men jeg er ikke til at man måler sundhed, eller hvor trænet man er, med visuelle mål. kvindekroppe er forskellige - heldigvis! Så at alle stræber efter samme ideal er åndssvagt og usexet, da det bare ikke er selvstændigt.

Hvad synes du om idealet "Thigh Gap"?
‒ Her taler vi virkelig om et misforstået kvindeideal, fordi der ligger altså også noget genetik, der gør, at det kan blive en unødvendig kamp mod ens natur. Jeg kan godt lide trænede og stærke kvindeben, men om der er "Thigh Gap" eller ej, det er bestemt ikke afgørende. Hvis "Thigh Gap" er et resultat af meget tynde ben, så står jeg af. Det er ikke sexet.

Hvad er det mest misforståede ideal, kvinder stræber efter?
‒ Den meget slanke krop. Alt for mange kvinder render rundt og slår sig selv oven i hovedet, fordi de vil tabe de sidste fem kilo i stedet for at nyde de ekstra kilo, der jo netop er med til at give livet værdi og plads til rosé, chokolade og helt almindelige måltider sammen med andre mennesker. Slank er ikke det samme som at være sund. Jeg vil opfordre alle kvinder til at hylde de ekstra kilo, så I bedre kan lide jer selv i stedet for at være overkritiske. Som mand er det meget mere frækt med en kvinde med former og højt selvværd end en afpillet fugl, man ikke kan dele en flaske vin med!

Hvilken del af kroppen hader vi kvinder, som i virkeligheden er ret flot?
‒ Triceps og arme generelt. Mange giver op og lader mormor-musklen hænge lidt. Der skal så lidt til - f.eks. armbøjninger strammer godt op. En stærk og stadig feminin kvindearm er undervurderet og skal prioriteres.

Hvordan oplever du generelt, at kvinder har det med deres krop?
‒ Jeg synes, alt for mange kvinder er alt for hårde ved dem selv og er alt for selvkritiske. Desværre går det ud over selvværdet og humøret. Jeg synes, det er på tide at glæde sig over det uperfekte og unikke i stedet for, at alle render rundt med samme ideal. I skal fokusere på det, der er allersmukkest på jer. Dyrk det og arbejd stille og roligt med de elementer, som I gerne vil have strammet mere op. Glæd jer over, at træning og sund mad giver velvære i hverdagen, og så brug mindre tid foran spejlet eller på badevægten. Elsk jer selv mere. Smil og hav overskud. Det er sådan, vi kan lide jer!

Hvordan ser den mest perfekte kvindekrop ud i dine øjne?
‒ Jeg er meget til en harmonisk krop, hvor det hele passer sammen. Den perfekte kvinde er høj og har langt hår. Hun træner og prioriterer sin krop og sit sind. Hun skal ikke være for trænet eller meget tynd, men udstråle styrke og selvtillid. Og så tænder jeg bare på smukke øjne og et oprigtigt smil - især hvis kvinden formår at være flabet uden at blive for meget.


"Det mest sexede sted på kvindekroppen er hjernen"Dennis Jürgensen, 53 år.
Forfatter.
Aktuel med bogen "Løbende tjener".

Hvilket sted på kvindekroppen er allermest sexet?

‒ Det mest sexede sted på kvindekroppen er hjernen. Det kan være fint med lange ben eller store bryster, eller hvad der nu tænder folk, men hvis hun er "10% dummere end krydsfinér" - som en af min venner plejer at udtrykke det - så er jeg ikke interesseret. Selvfølgelig tæller den fysiske indpakning også, men jeg prioriterer intelligens højt. Hun behøver ikke at være professor i atomfysik, men jeg gider heller ikke en kvinde, der tror, at Napoleon var en kage, siger Dennis Jürgensen til ALTfordamerne.dk.

Kender du idealet "Bikini Bridge"?
‒ Er det ligesom almindelig bridge, men hvor man spiller i badetøj?

Ved du, hvad "Thigh Gap" er?
‒ Nej, men det lyder farligt.

Hvad er det mest misforståede ideal, kvinder stræber efter?
‒ Den perfekte krop. Perfekt for hvem? Det er en illusion, der ikke eksisterer, skabt af smarte modeskabere og kosmetikproducenter, som tjener milliarder på, at alverdens kvinder forgæves søger at nå et mål, der i princippet ikke eksisterer. Vi er alle sammen underlagt sociale regler her i tilværelsen. Man kan vælge at spille med på dem eller ej, men det er et faktum, at presset på kvinder som skønhedsidealer er højere end på nogen anden gruppe i samfundet. Konstant bliver kvinder bombarderet med, hvor smukke, slanke, lækre, perfekte og moderlige de skal være. Jeg kender f.eks. ingen kvinder – og jeg mener INGEN – der ikke synes, at de er for tykke, for grimme eller for gamle. Jeg har mødt utroligt smukke kvinder, som synes, at de ligner Døden fra Lübeck, fordi de har en skønhedsplet på kinden, som man skal bruge et elektronmikroskop for at opdage. Så er resten af udseendet ligegyldigt.

Hvilken del af kroppen hader vi kvinder, som i virkeligheden er ret flot?
‒ Bagdelen. De fleste kvinder synes, at deres røv er for stor, mens det i virkeligheden er et plus, som virker tiltrækkende på langt de fleste mænd. I biologien – og underbevidstheden – signalerer en velproportioneret kvinde sundhed og evnen til at føde børn.

Hvordan oplever du generelt, at kvinder har det med deres kroppe?
‒ Dårligt. Jeg kender rigtig mange kvinder, som udtrykker stor utilfredshed med en eller flere dele af deres krop. Mænd har det på samme måde, men det faktum tales der ikke så meget om. Mænd kan slippe af sted med meget mere, fordi vi lever i et patriarkalsk samfund. Hvis en mand har en stor mave, har han pondus, hvis en kvinde har det samme, er hun bare fed og skal se at få løbeskoene på. Jeg synes, at det er synd at så mange kvinder går rundt med mindreværdskomplekser, når vi er så mange mænd, der synes, at de ser skønne og smukke og dejlige ud. Men jeg har også mistanke om, at kvinder ofte gør en masse for at se godt ud for andre kvinder, fordi der er en konstant konkurrence, som ikke har noget at gøre med at tiltrække mænd. Jeg tror, der kommer en større ro, jo ældre man bliver. Det er bl.a. derfor, at modne kvinder kan være supersexede. Kroppen ligner måske ikke den, man så i spejlet som 17-årig, men de fleste lærer at slappe af med alderen, og det kan ses og mærkes, både hos mænd og kvinder. Meget charmerende mennesker er ikke nødvendigvis smukke. Nogle gange kan de være direkte grimme, men de hviler i sig selv og er ligeglade med, hvad folk mener og tænker om dem. Det kan være meget tiltalende og sexet hos det modsatte køn.

Hvordan ser den mest perfekte kvindekrop ud i dine øjne?
‒ Den mest perfekte krop sidder på min kæreste. Det skal jeg jo sige, hvis jeg vil have noget at spise igen, men der er ingen tvivl om, at jeg holder mere af hendes krop, end hun selv gør, og hun er endda rigtig flot af sin alder, som jeg ikke tør nævne her. Jeg ser slet ikke de fejl, hun finder ved sig selv, men det gælder nok i virkeligheden os alle sammen. Jeg havde også engang kvaler over at tabe håret. Så skrev jeg en bog om det og fik det bearbejdet på en underholdende måde.

Klik videre for at læse resten af artiklen...

LÆS OGSÅ: 4 kendte mænd: Her er vores største kropshemmeligheder

LÆS OGSÅ: Hun fotograferer kvinders ar, rynker og kønsbehåring

LÆS OGSÅ: 10 skønhedsbrølere - sådan undgår du dem nemt

"En røv er fantastisk uanset størrelse"

Mikkel Schrøder Uldal, 39 år.

Musiker, sanger og entertainer.

Aktuel med showet "Den nøgne sandhed".


Hvilket sted på kvindekroppen er allermest sexet?

‒ Det er jo næsten umuligt at svare på. Det ville svare til at bede mig om at vælge, hvilken del af pizzaen, jeg bedst kan lide. Så længe bunden er sprød og fyldet saftigt, så er jeg glad, siger Mikkel Schrøder Uldal til ALTfordamerne.dk

Hvad synes du om idealet "Bikini Bridge"?

‒ Er det en badebro i Thailand? Bikini Bridge er i mine øjne modeverdenens mildest talt forkvaklede og syge tilgang til kvindens hofter. Hurra for dem, der er født med den, og hurra for dem der ikke er. Same same i mine øjne.

Hvad synes du om idealet "Thigh Gap"?

‒ Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg kunne ikke dy mig for at google det og kan nu konstatere, at vi igen er ude i noget, der højst sandsynligt er opfundet af en moderedaktion i USA, der ikke har for mange brikker at rykke rundt med. Det er jo enten noget, du er født med, eller noget du skal ændre din knoglestruktur for at få. Du kan selvfølgelig også vælge at underernære dig selv, det er jo også en mulighed! Jeg tænker bare, at der er vigtigere ting at stræbe efter?

Hvad er det mest misforståede ideal, kvinder stræber efter?

‒ Det må vel være brystidealet. I "Den nøgne sandhed" (det show Mikkel Schrøder Uldal pt. er aktuel med, red.), har vi skrevet en hyldestsang til kvindens bryster. Emnet var åbenbart så kontroversielt, at STØT BRYSTERNE ikke ville bruge videoen. Så vi må jo have ramt et ømt punkt her. Bedøm selv - sangen kan ses på

Dennøgnesandhed.dk.

Hvilken del af kroppen hader vi kvinder, som i virkeligheden er ret flot?

‒ I er ofte stærkt kritiske over for jeres røv, hvilket er en kæmpe fejl. Lige præcis en røv er fantastisk uanset størrelse. Her må jeg benytte et ordsprog fra mandeverdenen og tørt konstatere, at "det er ikke størrelsen, men gørelsen!"

Hvordan oplever du generelt, at kvinder har det med deres kroppe?

‒ Nu er det mest min kones krop, jeg "lægger øre til", men generelt tror jeg, at kvinder er ret hårde over for deres krop. Man kan sige, at de også skal være ret stærke for at modstå de bombardementer af skønhedsidealer, der konstant bliver lagt frem som eneste vej til lykke og accept. Jeg misunder på ingen måde kvindens rolle i det offentlige rum. Den dag, hvor busserne kører rundt med reklamen "få et større lem", tror jeg, det går op for mændene. Ligesom gode kostråd, kunne vi passende opfinde råd som "hold dig fra modeblade", "tal ikke talje med din veninde" eller "tillad ikke en syg mediekultur at så tvivl om dit værd". Men så ville I måske ikke have så meget at sladre om.

Hvordan ser den mest perfekte kvindekrop ud i dine øjne?

‒ Jeg vil af respekt for min kone, afholde mig fra at beskrive hendes krop her, men den er oprigtig talt i mine øjne den perfekte krop. Ellers vil jeg mene, at en krop med et hoved, en overkrop med bryster, et par arme, en mave, hofter, ben og et par fødder som regel er en god start på en perfekt kvindekrop. Jeg synes, at vi skal passe på med for mange idealer om kroppe, for det er kun med til at fjerne fokus fra det, det i virkeligheden handler om - nemlig at du er skøn, som du er, kære kvinde, og der vil altid være en mand, der vil elske dig og din krop, hvis du kan elske og acceptere dig selv.

 

"Det kan virkelig irritere mig, når piger ikke kan lide deres krop."

Jannick Green, 26 år.
Landsholdsmålmand.
Spiller til daglig i den tyske klub Magdeburg.

Hvilket sted på kvindekroppen er allermest sexet?

‒ Numsen. For mig er det noget af det mest feminine, og man kan ikke undgå at blive lidt fascineret af en rigtig god bagdel, siger Jannick Green til ALTfordamerne.dk

Hvad synes du om idealet "Bikini Bridge"?
‒ På den ene side er det meget flot, hvis figuren er til det, og på den anden side er det lidt for meget. I nogle tilfælde kan man nærmest se ind under bikinien, og så kunne de lige så godt ligge uden tøj på og lave billederne. Jeg forstår dog godt, at kvinder gør det. De kan selv styre billedet, og kan få kroppen til at se så flot ud som overhovedet muligt.

Hvad synes du om idealet "Thigh Gap"?
‒ Jeg hører til dem, der synes, at lårene skal gå sammen. Jeg synes ikke, det er så flot, hvis lårene bare kører lige ned, så de må meget gerne lige røre hinanden. Det er klart det flotteste for mig.

Hvad er det mest misforståede ideal, kvinder stræber efter?
‒ At alt på kroppen skal være perfekt. Jeg kan klart bedst lide, at kvinder hviler i sig selv. Et frækt glimt i øjet er rigtig meget værd for mig Og en attitude, der siger "her kommer jeg" uden at være for frembrusende, siger mig rigtig meget. Og så kan det virkelig irritere mig, når piger snakker om, hvad de ikke kan lide på deres krop.

Hvilken del af kroppen hader vi kvinder, som i virkeligheden er ret flot?
‒ Numsen. Jeg tror aldrig, jeg har hørt en pige være tilfreds, men når man går en tur på gaden, kan rigtig mange heldigvis være rigtig fint tilfredse.

Hvordan oplever du generelt, at kvinder har det med deres krop?
‒ Jeg synes, mange er for pessimistiske omkring deres krop. Hvis mænd har lidt overarme eller lidt bryst, skal omverdenen sgu nok få at vide, at vi har trænet op mod to gange denne måned. Der synes jeg, at kvinder er langt mere negativt stemt over for den måde, deres krop ser ud på. De bør i stedet forsøge at hvile i sig selv. Det lyder meget corny, men man må være glad for det, man har, og hvis man er utilfreds, må man gøre noget ved det.

Hvordan ser den mest perfekte kvindekrop ud i dine øjne?
‒ Den har helt klart former. Der må gerne være lidt hofter og lidt numse, og man skal kunne se, at det er en kvinde og ikke pludselig komme i tvivl, fordi der er kæmpe biceps og ingen balder. Og så har jeg det sådan, at det er mandens opgave at have vaskebræt. Den perfekte kvindemave er flad og må gerne være trænet, men sixpack til kvinder er for mig et no go.

LÆS OGSÅ: 4 kendte mænd: Her er vores største kropshemmeligheder

LÆS OGSÅ: Hun fotograferer kvinders ar, rynker og kønsbehåring

LÆS OGSÅ: 10 skønhedsbrølere - sådan undgår du dem nemt