Butikker i København og Aarhus
SPONSORERET indhold

9 danske butikker, du skal besøge

Du behøver ikke rejse til udlandet for at få international klasse. Her er listen, du kan bruge, når du skal finde nyt i Aarhus og København.

Af: Marie Lodberg Foto: PR
11. apr. 2017 | Mode | Eurowoman

Holly Golightly

Den detaljerige indretning er mindst lige så afgørende for kærligheden til butikken i København som det, der er på bøjlerne og hylderne. Og de fine vintagesmykker håndplukket i Frankrig og det smukke porcelæn fra Jeanine Eek Keizer, man kan være heldig at få fingre i.

Holly Golightly

Gammel Mønt 2

1117 København K

www.hollygolightly.dk

Skagerak

Møbelfirmaet, der tidligere gik under navnet Trip Trap, har indrettet sig i en smuk gammel bygning på Østerbro, hvor de højloftede lokaler og særligt den lyse vinterstue med de smukt dekorerede vægge med slyngplanter giver lyst til at komme tættere på naturen. Eller bare indrette sin egen vinterhave.

Skagerak Flagshipstore  

Indiakaj 2

2100 København Ø

Skagerak.dk

Nørgaard paa Strøget

Københavnerklassikeren, hvor det er umuligt at kede sig. Det evigt inspirerende udstillingsvindue ud mod Strøget, hvor kunstnere indimellem skejer ud, måden, tøjet ligger sirligt foldet sammen på, og de søde ekspedienter, som man får lyst til at give en krammer.

Nørgaard

Amagertorv 13

1160 København K

Norgaardpaanettet.dk

The Apartment

Lejligheden på Christianshavn, der emmer af overskud. Ring på dørklokken, og bliv inviteret indenfor i farvemekkaet, hvor alt interiør er til salg. Vi er stadig kede af, at vi ikke bare kan leje os ind, så vi kan få glæde af hele molevitten hele tiden. Tal om opgradering af ­livskvaliteten.

The Apartment

Overgaden Neden Vandet 33

1414 København K

Theapartment.dk

Aesop

Guldhåndvasken og de mange stilrene brune flasker lokker, og du kan få lov til at teste lige så mange produkter, du kan dufte til og massere ind i huden, og nu behøver du ikke tage til Værnedamsvej på Frederiksberg, hvis du skal beauty-fikseres. Magasin på Kgs. Nytorv har også åbnet en afdeling.

Aesop

Værnedamsvej 7

1819 Frederiksberg

Aesop.com

Et opslag delt af Aesop (@aesopskincare) den

Black

På et hjørne på Gl. Kongevej på Frederiksberg ligger Black, og hvis døren står åben, vil du uundgåeligt gå ind ad den. For én ting er det nøje kuraterede udvalg af tøj, sko, interiør og magasiner, noget andet er den helt særlige røgelseslignende duft, der fylder det store lokale. Uhm.

Black

Gammel Kongevej 105

1850 Frederiksberg C

Blackcph.com

Et opslag delt af black cph (@black_cph) den

Støy

Tøjmærker som Ports 1961, Acne Studios, Anne Vest og Missoni blander sig med Monocle Magazine, ­bæredygtige Bkr-vandflasker, nicheparfumer og nørdede rejseguider, og der er god plads til det hele, ligesom der aldrig bliver sparet på den gode service på Store Torv i Aarhus.

Støy

Store Torv 4

8000 Aarhus C

Stoy.com

Et opslag delt af STØY (@stoy_com) den

Politikens Boghal

En bogelskers himmel i Politikens Hus på Rådhuspladsen med alt, hvad en krøllet hjerne kan drømme om at blive stimuleret af. De mange arrangementer, hvor forfattere læser op, diskuterer og signerer bøger er glasur på den i forvejen yderst spiselige kage.

Politikens Boghal

Rådhuspladsen 37

1550 København V

Politikensforlag.dk

Et opslag delt af Maria (@bookmeupscotty) den

Stylepaste

Et rum er mørkt og dunkelt med en brun veloursofa, sorte vaser og mørkegrå paneler og vægge. Et andet rum er indrettet som en 70'er-dagligstue med plysset gulvtæppe, borde i glas og guld og stålstole. Et tredje rum er hvidt som sne og prydes af Finn Juhls Poeten. Aarhus' Stylepaste er en oplevelse i særklasse.

Stylepaste

Studsgade 2

8000 Aarhus C

­

Stylepaste.com

Et opslag delt af Stylepaste (@stylepaste) den